Sper k nu s-a mai discutat aceasta problema.. Dak sa mai discutat imi cer scuze dar nu am gasit nimic de acest gen.
Am un Golf Iv 1,4 16V din 2000 si sa bulit cutia de viteze. Am mers fara ulei in ea (am fost nevoit) si s-au blocat rotile si scoate niste zgomote... Am fost cu un mecanic si mi-a spus k e kitul de ambreiaj si mi-am cumparat. Cand sa o luam sa mergem la service sa il schimbe a vazut k sunt blocate rotile si sa uitat el p acolo si a pus diagnosticul: cutie de viteze praf. Vreau sa imi cumpar o cutie SH dar problema este ca nu stiu seria cutiei... Nu pot sa dau cutia jos p strada, de dus la service nu prea pot pt ca daca imi da cutia jos sa iau seria ce fac cu masina pana imi gasesc alta sa o pun la loc (au astia niste preturi dak e sa o tin in service

()?! Va rog sa ma ajutati dak a mai avut cineva vreo problema similara sau stie cineva seria de cutie pt masinutza asta.. Va rog ajutati-ma makr cu sfaturi k sunt disperat.. Am masina p strade de vreo luna si sincer o iubesc si nu vreau sa ajung in situatia sa o vand k nu o pot face.. Va multumesc!