Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply
 
Thread Tools
Old 23-06-20, 00:40   #1
cezardacia

Stage 2
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 35
Default Fuzete Golf 3 diesel pe benzinar.

Bună ziua, cu respect vă salut! Nu am postat demult pe aici, iar acum revin cu o nelămurire, pe care am căutat-o pe forumuri și spre uimirea mea, nu am găsit un răspuns.... sau oare să nu fi căutat bine.
Treaba stă īn felul următor: am un golf 3 motor 1.4 ABD benzină, iar la capitolul frāne este jale, discuri pline, și portetrier turnat din fuzetă.
Mi-am comandat din dezmembrări fuzete complete cu discuri ventilate 256mm și etrieri de golf 3 diesel.
Fiindcă eu la 1.4 am fuzetă cu portetrier turnat, nu pot să montez doar discul și etrierul de diesel, trebuie să schimb fuzeta cu totul. Mie īncă nu mi-au venit fuzetele, și după ce īmi vin, nu am timp imediat să īncerc să le montez, de aceea scriu aici, poate este cineva cunoscător și mă poate lămuri cu următoarele:
Planetara mea de benzină 1.4 se potrivește īn fuzeta de diesel? (paremise că nu)
Dacă planetara nu se potrivește, pot schimba articulația planetară (cap planetară) a mea de benzină cu una de diesel? (dacă vine capul pe planetara īn sine)
Dacă pot lăsa planetara mea de benzină dar să scot butucul din fuzeta mea de benzină și să īl montez īn fuzeta de diesel? (īn acest caz nu știu ce diametru are și dacă vine pe rulmentul de diesel)
Dacă trebuie schimbat și rulmentul, īn caz că are alt diametru interior, are același diametru exterior și se potrivește īn ambele fuzete?
Sper că m-am făcut īnțeles chiar dacă am pus problema prea complicat, și poate cineva care cunoaște știe să mă lămurească īn legătură cu problema mea. Mulțumesc!
cezardacia is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -