Salutari! Sunt mandrul posesor al unui golf V 1.9tdi (BKC) din 2005, 75.000km (2000 in romania) si am o mare problema cu el. De cand l-am adus am observat ca are o
pierdere de cuplu si putere undeva in jur de 1800rpm, dupa 2000 disparea misterios si masina mergea ireprosabil in rest.
De ceva vreme problema a inceput sa se inrautateasca, in sensul ca a inceput sa 'dea in nas' cand trec de 1800. Nu e ceva constant, dar in 50% din cazuri o simt si treaba pare a fi accentuata daca merg constant la 1800-1900 si accelerez usor. In plus observ o pierdere de putere (in special de jos pana in 2000rpm unde intra turbo-ul si nu se mai observa atat de rau).
Astept pareri in legatura cu ce ar putea fi si eventual sugestii de service unde as putea sa o pun pe tester sa-mi spuna cu certitudine ce merge si ce nu.. (in Bucuresti)
PS: Mentionez ca am avut de curand o incursiune in lumea 'motorina petrom' cu care am tras o sperietura uriasa, pierdere semnificativa de putere, zgomot de 1.4 benzina etc (am ajuns si la mecanic crezand ca mi-a picat turbina) dupa care am alimentat la Mol si totul s-a rezolvat (in afara de treaba cu datul in nas..)