Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 28-04-07, 08:26   #1
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default G-ladder pe Golf mk1 (curiozitate)

Cam care este principiul pe care functioneaza superchargerul de pe g60...are cineva vreo poza cu toata instalatia?as fi curios cam cat de greu se poate pune un G-ladder pe un motor 1.6 stock si cam ce ar mai trebui modificat.
Old 08-05-07, 20:07   #2
SimpleMe

Stage 2

SimpleMe's Avatar

Default Re: G-ladder pe Golf mk1 (curiozitate)

Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr View Post
Cam care este principiul pe care functioneaza superchargerul de pe g60...are cineva vreo poza cu toata instalatia?as fi curios cam cat de greu se poate pune un G-ladder pe un motor 1.6 stock si cam ce ar mai trebui modificat.
Eu am un polo 86c pe carburator dublucorp si am gasit de vanzare g-ladder pt g40 si g60 pe http://www.bar-tek-tuning.de/lshop,s...-lader,,,,.htm
Sper ca in 1 an sau 2 sa-mi termin "opera de arta" Bafta!
SimpleMe is offline   Reply With Quote
Old 10-05-07, 10:59   #3
dragosm3

Stage 4

dragosm3's Avatar

Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr View Post
https://www.youtube.com/watch?v=6bswDjsmP_w sper sa te ajute asta
dragosm3 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-07, 11:03   #4
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

si pe mine mar interesa mult daca sar putea pune un g-leader pe bora pe un motor de 2.0 8v daca cineva poate sa ma ajute chiar vreau mult
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
naka66vio is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -