Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 04-09-13, 15:24   #1
Gabriel94

Stock

Default Xenon golf 5

Salut,
cand am cumparat masina, avea deja montat xenon aftermarket (nu stiu puterea,tipul..etc) deci de aproximativ 3 ani masina a avut xenon.

Din cauza balasturilor (cred) ,mi s-a ars motorasul de la stergatoare. (se intampla la modelele din 2004-2005) Banuiesc ca,odata cu timpul,se duc acele balasturi si automat curentul trece la ce e mai slab. (in cazul de fata,motorasul de la stergatoare) .

Daca montez din nou xenon, credeti ca se va repeta problema ? A mai patit cineva ?Ati montat xenon si vi s-a ars iar motorasul de la stergator ?
Cu balasturi noi,ar trebui sa duca ! (banuiesc)
Ce parere aveti ?
Masina este un Golf 5.
Gabriel94 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-13, 17:12   #2
flow87

Stage 5

flow87's Avatar

Default Re: Xenon golf 5

Quote:
Originally Posted by Gabriel94 View Post
Salut,
cand am cumparat masina, avea deja montat xenon aftermarket (nu stiu puterea,tipul..etc) deci de aproximativ 3 ani masina a avut xenon.

Din cauza balasturilor (cred) ,mi s-a ars motorasul de la stergatoare. (se intampla la modelele din 2004-2005) Banuiesc ca,odata cu timpul,se duc acele balasturi si automat curentul trece la ce e mai slab. (in cazul de fata,motorasul de la stergatoare) .

Daca montez din nou xenon, credeti ca se va repeta problema ? A mai patit cineva ?Ati montat xenon si vi s-a ars iar motorasul de la stergator ?
Cu balasturi noi,ar trebui sa duca ! (banuiesc)
Ce parere aveti ?
Masina este un Golf 5.
modelul 2004 nu are probleme cu motorasul respectiv am avut si eu pe a mea si nu am avut probleme...,modelele mai noi 2005 in sus au problemele respective, adica se arde acel motoras la stergatori.

Golf V 2004 1.6 102hp Ex:sold

Audi A3 2006 2.0tdi 140hp Ex:sold

To be continued.....
flow87 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -