Buna tuturor,
Am un vento din 94,de cand a dat inghetul am o problema cu ea, in sensul ca
-nu se mai incuie din cheie, sau din interior (nici daca apas pe usa sa se incuie)
-geamurile se lasa din buton dar nici unul din ele nu mai urca
-dar daca incerc s-o incui din cheie , desii nu se incuie, geamurile mi le ridica
-unul din geamuri nu s-a mai inchis deloc
Nu vreti sa stiti cum e , sa merg noaptea pe ninsoare la minus7 grade cu geamul larg deschis pe spate

))
Am adus un electrician care a spus ca modelul de inchidere este prea nou pentru el, ca la masinile noi,si nu se pricepe.
Am dus-o la un sediu specializat in asa ceva,si au zis ca nu se baga, decat daca ar fi avut pe ea inchidere montata(si nu cea originala)
In ultima faza am dus-o la Tracom in Constanta, oameni pe care m-am bazat, si n-au facut decat sa-mi verifice sigurantele, toate in regula.
Si mi-au pus un lemn... la geamul din spate ca sa-l tina ridicat, pentru ca spun ei, are motorasul ars... desii...aceeasi problema o au momentan toate geamurile, ma rog. (daca are motorasul ars cum functioneaza sa se lase?)
Mi-au spus ca e pos sa fie calculatorul de confort, dar ii depaseste si nu stiu cum s-o repare,asadar mi-au dat viteza rapid din pacate.
Acum nu mai stiu ce sa mai fac, pentru ca umblu cu ea descuiata , si daca las vre-un alt geam jos nu-l mai ridic decat din cheie...cu riscul de a ramane blocat jos,ce sa fie?
Am decis sa merg la reprezentanta, dar probabil o sa-mi ia pielea de pe mine, m-am blocat, ce-i fac?