Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 31-01-13, 16:21   #1
giorgiana

Stage 2

giorgiana's Avatar

Angry ajutor- probleme geamuri-inchidere (vento)

Buna tuturor,
Am un vento din 94,de cand a dat inghetul am o problema cu ea, in sensul ca
-nu se mai incuie din cheie, sau din interior (nici daca apas pe usa sa se incuie)
-geamurile se lasa din buton dar nici unul din ele nu mai urca
-dar daca incerc s-o incui din cheie , desii nu se incuie, geamurile mi le ridica
-unul din geamuri nu s-a mai inchis deloc
Nu vreti sa stiti cum e , sa merg noaptea pe ninsoare la minus7 grade cu geamul larg deschis pe spate))
Am adus un electrician care a spus ca modelul de inchidere este prea nou pentru el, ca la masinile noi,si nu se pricepe.
Am dus-o la un sediu specializat in asa ceva,si au zis ca nu se baga, decat daca ar fi avut pe ea inchidere montata(si nu cea originala)
In ultima faza am dus-o la Tracom in Constanta, oameni pe care m-am bazat, si n-au facut decat sa-mi verifice sigurantele, toate in regula.
Si mi-au pus un lemn... la geamul din spate ca sa-l tina ridicat, pentru ca spun ei, are motorasul ars... desii...aceeasi problema o au momentan toate geamurile, ma rog. (daca are motorasul ars cum functioneaza sa se lase?)
Mi-au spus ca e pos sa fie calculatorul de confort, dar ii depaseste si nu stiu cum s-o repare,asadar mi-au dat viteza rapid din pacate.
Acum nu mai stiu ce sa mai fac, pentru ca umblu cu ea descuiata , si daca las vre-un alt geam jos nu-l mai ridic decat din cheie...cu riscul de a ramane blocat jos,ce sa fie?
Am decis sa merg la reprezentanta, dar probabil o sa-mi ia pielea de pe mine, m-am blocat, ce-i fac?
Old 31-01-13, 20:11   #2
SethBv

Stage 5

SethBv's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: ajutor- probleme geamuri-inchidere (vento)

Se aude pompa cand incui din cheie? Daca apesi tumburusul nu se incuie usa? daca nu se incuie nici asa atunci e inghetat mecanismul si de aici pot si fi problemele... Geamu care nu s-a mai inchis deloc il poti ridica cu mana? Daca da e cablul rupt, cand apesi butonul la geamul cu probleme "ia curent" din plafoniera?
Old 31-01-13, 21:35   #3
giorgiana

Stage 2

giorgiana's Avatar

Default Re: ajutor- probleme geamuri-inchidere (vento)

Quote:
Originally Posted by SethBv View Post
Se aude pompa cand incui din cheie? Daca apesi tumburusul nu se incuie usa? daca nu se incuie nici asa atunci e inghetat mecanismul si de aici pot si fi problemele... Geamu care nu s-a mai inchis deloc il poti ridica cu mana? Daca da e cablul rupt, cand apesi butonul la geamul cu probleme "ia curent" din plafoniera?
Multumesc pentru raspuns
1. pompa se aude ,dar nu se misca nici un tumburus sa se incuie
2. nici pe interior daca apas pe el, nu se incuie.
3. geamul care nu s-a mai inchis...nici cu mana n-a putut fi ridicat.
4. nu mai am ce buton sa apas la geamul acela, deoarece cei de la Tracom l-au dezactivat complet,dar retin ca se auzea motorasul cand incercam sa-l urc,doar ca nu mai functiona.
5. de atunci vremea a fost mai buna,iar in masina am facut cald ca sa se dezghete , in schimb nu s-a remediat problema.

Ar fi o idee sa schimb inchiderea, sa pun una cu telecomanda, dinastea cum isi pun acum toti?
giorgiana is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -