Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 05-11-12, 18:46   #1
Corcio92

Stock

Default Performanta blocata din soft la golf VI?

Am o nelamurire. Eu am un vw golf VI highline 2.0 tdi dar are numai 110 cp. Am auzit de la unii ca este blocat numai din soft, de la altii ca ar mai trebui o piesa si se poate duce la 140 de cp fara nici o problema si fara sa afecteze motorul, consumul si in general parametrii normali ai masinii . Este adevarat? Si daca da cum se face?
Corcio92 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-12, 20:16   #2
popasorin

Stage 4

popasorin's Avatar

Default Re: Performanta blocata din soft la golf VI?

este adevarat ca la modelul acesta de masina,puterea ii este calculata in soft,dar nu prea ai cum sa modifici....adica ai putea....gasesti un baiat din cartier,in 2 minute tia rezolvato dar e pacat de masina,caci apoi bagi o gramada de bani sa o reglezi la loc...si pierzi si garantia
Masina calculeaza in soft consumul,puterea dezvoltata si toate chestiile.deci nu merita
popasorin is offline   Reply With Quote
Old 15-11-12, 12:59   #3
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Corcio92 View Post
Am o nelamurire. Eu am un vw golf VI highline 2.0 tdi dar are numai 110 cp. Am auzit de la unii ca este blocat numai din soft, de la altii ca ar mai trebui o piesa si se poate duce la 140 de cp fara nici o problema si fara sa afecteze motorul, consumul si in general parametrii normali ai masinii . Este adevarat? Si daca da cum se face?
simplu, faci o plimbare la iasi, vii cu 150 de eur, pleci cu ~ 150cp

@popasorin de ce nu te duci la gradinita cu sfaturile tale ? ai permis de tot dai atatea comentarii ca nu se merita/ca nu e bine .. ca mai stiu eu ce ?
in caz ca ai uitat esti pe 4Tuning, daca numele asta iti zice ceva, daca inseamna ceva, baga la cap, oricum esti necunoscator si habar nu ai despre ce vorbesti. mai bine taci.
MadAboutGolf3 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-12, 13:06   #4
popasorin

Stage 4

popasorin's Avatar

pe bune?))
popasorin is offline   Reply With Quote
Old 17-11-12, 11:19   #5
Corcio92

Stock

Quote:
Originally Posted by popasorin View Post
este adevarat ca la modelul acesta de masina,puterea ii este calculata in soft,dar nu prea ai cum sa modifici....adica ai putea....gasesti un baiat din cartier,in 2 minute tia rezolvato dar e pacat de masina,caci apoi bagi o gramada de bani sa o reglezi la loc...si pierzi si garantia
Masina calculeaza in soft consumul,puterea dezvoltata si toate chestiile.deci nu merita
Am fost putin ocupat si nu am mai verificat thread-ul.
Popa Sorin treburile la beietii de la coltul blocului este aiurea. Eu cand am intrebat vorbeam de un service specializat sau chiar vw service. Cum sa duc o masina de 32k euro la un gigel de la coltul blocului.

Last edited by Corcio92; 17-11-12 at 11:22.
Old 17-11-12, 11:21   #6
Corcio92

Stock

Quote:
Originally Posted by MadAboutGolf3 View Post
simplu, faci o plimbare la iasi, vii cu 150 de eur, pleci cu ~ 150cp.
Eu chiar sunt acum in iasi student. Nu vrei sa explici mai pe larg unde si cum te rog frumos pt ca nu cunosc chiar asa de bine pe aici.(is anul 1)
Old 17-11-12, 11:58   #7
MadAboutGolf3
VW Driver

Stage 5

MadAboutGolf3's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Corcio92 View Post
Eu chiar sunt acum in iasi student. Nu vrei sa explici mai pe larg unde si cum te rog frumos pt ca nu cunosc chiar asa de bine pe aici.(is anul 1)
uite aici : https://forum.4tuning.ro/213-zona-com...ml#post4086653

daca vrei sa rascolesti tot topicul sa vezi cate masini a facut Dragos, e profesionist in asa ceva si are si DYNO
MadAboutGolf3 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -