Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 23-07-12, 13:27   #1
60sta

Stage 5

Default Mers neregulat la rece (passat 1.6 AHL)

Am un Passat 1.6 AHL,an 98 si merge neregulat la rece (in 3 cilindri cu intreruperi),cand se incalzeste merge rotund motorul. Am schimbat sonda de temperatura,fise,bujii,clapeta de acceleratie curatata,am incercat si cu alta clapeta...acelasi lucru se intampla. Astept pareri!
60sta is offline   Reply With Quote
Old 14-08-12, 12:55   #2
60sta

Stage 5

Default Re: Mers neregulat la rece (passat 1.6 AHL)

chiar nima nu stie ? )))
Old 16-08-12, 09:22   #3
bizkitt

Stage 2

Salut, nu stiu cum se numeste doar in engleza "ignition coil" l-ai verificat? uite aici o poza cum arata http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225...yNeVJa7i0w.jpg din acest modul primesc fisele curent... la masina mea este mai mica (1.8T) si are un mic radiator si intre ele este o pasta termoconductoare, probabil la al tau e la fel, nu stiu daca are legatura cu problema ta dar nu costa nimic sa-l verifici. Parca am mai citit pe ceva forumuri despre ceva similar si problema era in acest ignition coil.
bizkitt is offline   Reply With Quote
Old 16-08-12, 10:55   #4
Marius-MSC

Stage 5

Marius-MSC's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by bizkitt View Post
Salut, nu stiu cum se numeste doar in engleza "ignition coil" l-ai verificat? uite aici o poza cum arata http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225...yNeVJa7i0w.jpg din acest modul primesc fisele curent... la masina mea este mai mica (1.8T) si are un mic radiator si intre ele este o pasta termoconductoare, probabil la al tau e la fel, nu stiu daca are legatura cu problema ta dar nu costa nimic sa-l verifici. Parca am mai citit pe ceva forumuri despre ceva similar si problema era in acest ignition coil.
Sau pe scurt,verifica bobina de inductie,ceea in care iti intra fisele de la bujii,mai mult ca sigur de acolo e buba.
Marius-MSC is offline   Reply With Quote
Old 22-08-12, 01:15   #5
60sta

Stage 5

am rezolvat problema! Da din bobina de inductie a fost toata chestia. Multumesc de sfaturi. Topicul se poate inchide.
- Copyright 2026 4Tuning -