Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 22-08-12, 19:34   #1
Corcio92

Stock

Default Martor motor aprins

O noua problema care s-a ivit este ca imi sta aprins martorul de motor tot timpul. La inceput mi s-a spus ca e de la motorina proasta si ca a aparut din cauza unei erori care a fost detectata. M-am dus la cineva cu cablu si program pt calculatoare de masini si i-am sters eroarea. Dupa 60 de km s-a aprins iar si m-am dus cu masina la vw la reprezentatna. M-a aburit acolo o cucuoana ca ei is profesionisti si ca o rezolva ei ... iar pana la urma ce au facut? Au sters eroarea. Zis si facut dupa 120 - 130 km iar s-a aprins beculetul. Masina nu se comporta ciudat si trage la fel de tare dar nu inteleg care e treaba cu el. Vineri ma duc iar la vw la reprezentanta pentru schimbare kit distributie si alte consumabile. Ce sa le cer ??Masina VW GOLF VI . Motorul e 2.0 TDI 110 cp(nu se mai fabrica acum motoare de astea).
Corcio92 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-12, 00:58   #2
matei5

Stage 3

Default Re: Martor motor aprins

Incearca sa bagi motorina de la omv sau de la mol cea mai scumpa...se poate sa fie si de la asta.
matei5 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-12, 11:30   #3
Corcio92

Stock

Quote:
Originally Posted by matei5 View Post
Incearca sa bagi motorina de la omv sau de la mol cea mai scumpa...se poate sa fie si de la asta.
Motorina care i-am pus-o chiar este de la mol cea mai scumpa...
Corcio92 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-12, 18:22   #4
silviu.o

Stage 5

silviu.o's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Competitor CNCA]

Martorul ala e problema la foarte multe masini. Sa inteleg ca nu ai avut masina pe benzina pana acum, ca la majoritatea masinilor pe benzina martorul ala e ori tot timupul aprins, ori se stinge cativa kilometri si se reaprinde. Asta e Romanica. combustibili prosti, drumuri pline de praf, etc. Daca nu sa schimbat nimic in modul de comportare a motorului, la consum, sau la felul cum trage, eu as zice sa il accepti ca pe un led aprins acolo, pentru ca problema e foarte greu de rezolvat de obicei, si implica costuri deosebit de mari de obicei.
silviu.o is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -