Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 11-08-12, 11:18   #1
Corcio92

Stock

Default Problema cu rugina vw golf 6

Buna ziua, de curand am cumparat un golf 6 higline 2.0 tdi din parcul autovit si am observat ca are niste rugina pe pragul de la sofer chiar acolo unde se inchide usa. Cel de la care am cumparat-o a zis ca nu e ceva serios , probabil s-a facut de la apa ajunsa la pe undeva si sa scurs acolo bla bla. Eu am incercat sa curat zona repsectiva cu un spray special dar nu se curata. Si pe pragul din dreapta tot sub usa in acelasi colt sunt cateva puncte de rugina . Ah si era sa uit pe balamalele usilor din spate e sarita vopseaua simetric. Masina am pus-o la test si a iesit ca nu a fost vopsit decat haionul din spate si ca nu a avut accidente. Masina este adusa din germania.
Am citit pe unele forumuri din afara ca vw da o garantie pentru rugina de 10 ani sau cam asa ceva. La noi e valabil? Urmeaza marti sa ma duc cu masina la reprezentanta pentru o revizie si poate se rezolva acolo daca e aceasta garantie.
Corcio92 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-12, 19:55   #2
silviu.o

Stage 5

silviu.o's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Competitor CNCA]
Default Re: Problema cu rugina vw golf 6

Calitatea masinilor a scazut foarte mult in ultimii ani, asa ca nu te astepta ca golf-ul VI sa aiba aceasi calitate cu golf-ul 3 la tabla si vopsea, nici macar pe aproape. Eu am avut aceleasi probleme la golf V, ruginea pragul de la sofer si l-am vopsit luna trecuta. O garantie pe caroserie si vopsea se da, s-ar putea sa fie 6-7 ani la caroserie, dar ma indoiesc ca reprezentantele din Romania o sa onoreze o garantie pe caroserie la o masina cumparata din Germania. Cel mai bine curati si revopsesti pragurile si cu asta ai rezolvat problema .
silviu.o is offline   Reply With Quote
Old 11-08-12, 20:10   #3
Corcio92

Stock

Faza e ca rugina a aparut chiar sub inchizatoarea usii pe prag jos si pentru revopsire ar trebui demontata usa , pentru ca nu se poate ajunge acolo decat cu un betisor de ureche sau un deget foarte subtire, iar eu am o gramada de comenzi pe acea usa : toate geamurile electrice + reglare oglinzi electrica + rabatare oglinzi si incalzire oglinzi . Nu cred ca e ceva cu care se descurca ori cine (in nici un caz eu). Inafara de asta eu raman uimit. Am in familie un logan care face 8 ani de zile si nu are pic de rugina pe el iar vw de 3 ani are deja?
Corcio92 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-12, 20:57   #4
silviu.o

Stage 5

silviu.o's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Competitor CNCA]

Pai panoul la usa se demonteaza fara sa demontezi portiera, iar comenzile sunt foarte usor de scos, iti spun eu ca am dat jos de cateva ori la golf-ul meu cand puneam boxe fata la usa cu toate comenzile, iar la un service se descurca ei sa vopseasca E criza, calitatea la masini a scazut, la toate marcile. Loganele de 8 ani sunt din alte vremuri la fel si alte masini, masinile noi sunt facute sa tina 2-3 ani
silviu.o is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -