Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 14-06-12, 19:01   #1
bogdan cristi

Stage 3

bogdan cristi's Avatar

Default sfat pt caseta directie reconditionari golf4

Salut as dori si eu un sfat de la voi care sunteti cunoscatori de ceva vreme ma tot uit la nivelul de la servo caseta directie si imi scade cate putin completez si tot scade.Deja azi dimineata am vazut doua pete mici de ulei de la caseta si am fost cu ea la un mecanic sa o pun pe rampa si intradevar la burdufuri se vad scurgeri de ulei.Acum v-a cer si eu opinia o caseta noua e o gramada de bani deja am vazut ca e intre 1500-2000RON.Spuneti-mi si mie unde as putea sa o reconditionez ca am inteles ca se poate reconditiona si poate stiti si vreun pret.Problema ca eu sunt din C-ta si nu prea stiu ceva prin apropiere.Multumesc.
bogdan cristi is offline   Reply With Quote
Old 13-07-12, 21:27   #2
VwV~GLF~

Stage 5

VwV~GLF~'s Avatar

Default Re: sfat pt caseta directie reconditionari golf4

https://forum.4tuning.ro/322-zona-teh...-golf-4-a.html...aici se vb de cineva chiar din c-ta...dar sfatul meu e sa iei alta noua...nu reconditionata
VwV~GLF~ is offline   Reply With Quote
Old 17-07-12, 18:38   #3
CHIRIAC_87

Stage 5

CHIRIAC_87's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: sfat pt caseta directie reconditionari golf4

de fapt noua e 1200 lei si sh cam 800-900 si nu ai de unde sa sti daca axul casetei este ok sau nu si poti da banii pe cea sh si sa iti cada la prima curba .