in toamna 2011 am schimbat amortizoarele spate la golf 3 noi monroe iar astazi cel de pe stanga am vazut ca ia esit tija in portbagaj zicetimi si mie va rog ce pot sa fac este problema din montaj sau ceva de la masina?
Daca nu te pricepi cel mai bine mergi la un service, de costat nu stiu cat costa, mergi la Unix (Str.Nicolae Titulescu nr.2) si intreaba la ei. Oricum, sa nu le iei pe cele mai ieftine ca o sa patesti la fel.
poi asa am zis sa merg la mecanicul care mi lea montat sa se spele pe cap ca daca il ducea capul atunci imi cerea flanse si cacati daca nu mi le repara direct fac un circ de nu a vazut in viata lui)
cine este dispus sa-mi arate ceva poze cu flansele alea spate la golf 3 ca eu nu inteleg nimic deci practic tija amortizoruli este esita in portbagaj cum rezolv eu asta doar cu flansa aia? maine as vrea sa le cumparsi as vrea sa stiu ce sa cumpar
am reusit sa repar dracia de amortizor nu erau flansele era doar capacul ala de metal pe care see aseaza cauciucul unde sta arcul pe el si ramane stabilit in el, poze alta data ca acum sunt la servici si nu le am