Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 13-07-11, 23:03   #1
racu`

Stage 5

Default probleme vw polo 9n

salutare tuturor...am si eu de 2 zile o problema cu polo meu 9n din 2002 motor 1.2 64 cai...se aprinde bevu de la ulei cu rosu...piuie de 3 ori dupa care se stinge....am schimbat si uleiu azi...am verificat nivelul si joja indica ca are aproape de maxim...dar cand l-am scos era in jur de 2.5 l....ma poate ajuta si pe mn cineva sa imi zica ce poate fii....nimeni pe cine am mai intrebat nuh stie...motorul merge ok...nuh bate nuh nimik.......va multumesc...astept pareri
racu` is offline   Reply With Quote
Old 07-05-12, 12:23   #2
tma80

Stock

Default Re: probleme vw polo 9n

Quote:
Originally Posted by racu` View Post
salutare tuturor...am si eu de 2 zile o problema cu polo meu 9n din 2002 motor 1.2 64 cai...se aprinde bevu de la ulei cu rosu...piuie de 3 ori dupa care se stinge....am schimbat si uleiu azi...am verificat nivelul si joja indica ca are aproape de maxim...dar cand l-am scos era in jur de 2.5 l....ma poate ajuta si pe mn cineva sa imi zica ce poate fii....nimeni pe cine am mai intrebat nuh stie...motorul merge ok...nuh bate nuh nimik.......va multumesc...astept pareri
eu cand am patite asa , mi sa dus pompa de ulei si sa gripat motoru, trebe sa verifici daca urca uleiul in rampa ,, la tacheti
tma80 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -