Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 03-12-11, 15:52   #1
golf 1.4

Stock

Default zgomot la volan cand virez

se aude un zgomot cand virez si in acelasi timp vireaza si foarte greu daca ma puteti ajuta cu o idee despre ce ar fii vorba
golf 1.4 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-11, 23:25   #2
marius1984

Stage 4

Default Re: zgomot la volan cand virez

sal...eu am avut o problema asemanatoare...la viraj maxim stanga imi suna ceva la directie...a fost vorba de capatul de la planetara...m-a costat in jur de 250 ron piesa cu manopera inclusa...la tine fiind vorba si de faptul ca volanul merge mai greu probabil e pompa servodirectie sau sa nu fie ceva probleme la caseta de directie...parerea mea
marius1984 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-11, 21:41   #3
golf 1.4

Stock

nare servo masina si de la planetara nu cred ca ii ca am schimbato anu trecut una si cealalta nu batea de loc...dar ce ar putea fi de la caseta de directie?..
golf 1.4 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-11, 17:58   #4
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Puteti sa incercati asta: ridicati masina in fata cu un cric si miscati volanul: daca tot e greu s-ar putea sa fie vreo o bucsa/rulment de la axului volanul; o cruce cardanica tot de la axului sau un rulment (in italian RALLA) de la amortizor.

Alta idea este ca ati schimbat caseta si masina D_vs are axul volan extensibil si nu si a facut reglaj acolo.

Chestie importanta care n-ati spus este: caseta are joc?

Quote:
Originally Posted by golf 1.4 View Post
nare servo masina si de la planetara nu cred ca ii ca am schimbato anu trecut una si cealalta nu batea de loc...dar ce ar putea fi de la caseta de directie?..
MEDES CALAN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -