Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 23-09-11, 12:56   #1
raduon

Stock

Member of:
[VW]
Default Volkswagen AUDIO

Am un vw polo si as vrea sa stiu daca in locul cd-playerului original rcd-200 intra un jvc-kw_xr611... Cine poate sa ma ajute??? Plz.. cat de repede .... Rcd-200 il si vand pentru cei interesati...
raduon is offline   Reply With Quote
Old 16-10-11, 11:13   #2
zanga_style

Stage 4

zanga_style's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Volkswagen AUDIO

Quote:
Originally Posted by raduon View Post
Am un vw polo si as vrea sa stiu daca in locul cd-playerului original rcd-200 intra un jvc-kw_xr611... Cine poate sa ma ajute??? Plz.. cat de repede .... Rcd-200 il si vand pentru cei interesati...
iti intra orice player 1DIN fara probleme, du-te la un service autorizat si monteaza-l
zanga_style is offline   Reply With Quote
Old 16-10-11, 16:23   #3
raduon

Stock

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by zanga_style View Post
iti intra orice player 1DIN fara probleme, du-te la un service autorizat si monteaza-l
Eu tocmai nu doresc 1 DIN ... Nu am nevoie de spatiu acela gol pentru depozitare .. As dori 2DIN... Si m-ar interesa jvc-kw-xr611. Acesta as dori sa stiu daca se potriveste...
raduon is offline   Reply With Quote
Old 16-10-11, 19:54   #4
zanga_style

Stage 4

zanga_style's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by raduon View Post
Eu tocmai nu doresc 1 DIN ... Nu am nevoie de spatiu acela gol pentru depozitare .. As dori 2DIN... Si m-ar interesa jvc-kw-xr611. Acesta as dori sa stiu daca se potriveste...
nu cred ca ai vre-o sansa, sau chiar daca ai avea daca nu e fata detasabila e prea riscant, ia-ti unul cu display retractabil si gata!dar ca si sfat mergi pe un player normal si eventual ceva mai spre high-end, putine dvd-uri scot si un sunet bun!
www.DUBDETAILING.ro
https://www.facebook.com/DubDetailing.ro
zanga_style is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -