Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 10-09-11, 21:28   #1
Tod3rik

Stage 5

Tod3rik's Avatar

Default Ajutor SWAP motor Golf II !!

Salut. Azi mi'am cumparat un motor +cutie+planetare 1.6 D de golf 1 si vreau sa il pun pe golf 2 care are motor 1,3 carburatie. Toate bune si frumoase pana am dat jos motorul de pe G2 si am observat ca nu se potriveste nici un suport de 1.6D pe caroserie de benzina ...si nici suportii de benzina pe motor 1.6 D..
Are cineva idee ce este de facut? ROG AJUTOR
Tod3rik is offline   Reply With Quote
Old 10-09-11, 22:24   #2
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]
Default Re: Ajutor SWAP motor Golf II !!

Quote:
Originally Posted by Tod3rik View Post
Salut. Azi mi'am cumparat un motor +cutie+planetare 1.6 D de golf 1 si vreau sa il pun pe golf 2 care are motor 1,3 carburatie. Toate bune si frumoase pana am dat jos motorul de pe G2 si am observat ca nu se potriveste nici un suport de 1.6D pe caroserie de benzina ...si nici suportii de benzina pe motor 1.6 D..
Are cineva idee ce este de facut? ROG AJUTOR
prinderea de golf 1 e total diferita de cea de golf 2....dupa cum deja ai remarcat.
ideea e ca trebuie sa faci alti suporti la motor care sa vine pe caroseria de golf 2.
aceeasi pb am avut-o eu la scirocco cand am pus vr6-le pe ea.la mine problema a rezolvat-o manache.daca vrei nr lui da un pm sau poti incerca la fane si la adi la garaj.ideea e ca trebuiesc facuti suporti noi la motor
Old 11-09-11, 13:14   #3
Tod3rik

Stage 5

Tod3rik's Avatar

Default Re: Ajutor SWAP motor Golf II !!

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
prinderea de golf 1 e total diferita de cea de golf 2....dupa cum deja ai remarcat.
ideea e ca trebuie sa faci alti suporti la motor care sa vine pe caroseria de golf 2.
aceeasi pb am avut-o eu la scirocco cand am pus vr6-le pe ea.la mine problema a rezolvat-o manache.daca vrei nr lui da un pm sau poti incerca la fane si la adi la garaj.ideea e ca trebuiesc facuti suporti noi la motor
Merci mult de raspuns.... mai e cineva care are habar ce trebuie facut? mai este vreo solutie?
Tod3rik is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -