Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 27-07-11, 00:52   #1
The29031993

Stage 4

The29031993's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Sunet passat B4 si altele

Hei, salut.

Am si eu o problema. Zilele trecute am demontat cd-playerul si am constatat ca din el ies doar 4 cabluri pt boxe, cablurile pt boxele din fata. Nu stiu ce sa ii fac pt ca in el intra direct mufele 'iso',tipice vw. Pe cd scrie ca are 4x40 dar nu am cum sa ii mai trag inca 4 cabluri pt boxele din spate. Ma puteti ajuta? Nu este luata in calculul bugetuli schimbarea HU deci, orice alt sfat e bine-primit.

O alta problema a fost constata cu aceeasi ocazie. Se pare ca langa butonul de dezaburire este un martor luminos pt abs si airbag. Mufa a fost scoasa din el dar am reintrodus`o. Problema e ca daca pun contactul se apinde cel pt airbag si ramane aprins. Beculetul de la abs pare a fi ars(e si putin plastic topit in jurul lui...semn ca a stat mult aprins). Beculetul de deasupra scrumierei pare si el ars, la bricheta nu stiu sigur daca este bec...si daca era nu merge. Inele din jurul butoanelor pt aeroterma, cald/rece si pozitii pt aerisire sunt luminate foarte slab, cel din centru e cel mai luminos.
Ma poate ajuta cineva sa imi pun la punctulet sunetul si sa`mi luminez bordul?

Sper ca da asa ca Multumesc anticipat!
The29031993 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-11, 00:46   #2
The29031993

Stage 4

The29031993's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Sunet passat B4 si altele

haideti fratilor...putin ajutor..?!
The29031993 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -