Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 26-02-11, 18:48   #1
sebyan23

Stage 2

sebyan23's Avatar

Question Problema scurgere

Salutare ...am disperat cu scurgerea de la masina. Am fost acum 1 saptamana la spalatorie unde am constatat ca imi baga multa apa pe partea soferului. Azi fiind sambata m am hotarat sa desfac grila aceea de plastic de sub stergatoarea(dupa ce m am informat pe mai multe forumuri cu aceasi tema ,majoritatea spuneau ca sunt infundate scurgerile).Toate bune si frumoase ma apuc de treaba curat tot jgheabul(era destula mizerie-frunze, namol) bag o sarma pe amundoua scurgerile care a intrat usor(ma gandeam in caz ca mai este namol pe acolo se opreste)...apoi torn 2 bidoane de apa in timp ce mai bagam sarma, m am uitat sub ea si curgea apa in mod egal prin amundoua partile .Am curatat si sub aripa unde era foarte mult pamant. M am uitat si la acel burduf din dreptul volanului,parea intact. Dupa ce am turnat apa la 20 de min ma uit in masina si....surpriza ....da era apa ,am pus mana pe sub pedale sa vad de unde vine apa si se scurge pe la ambreiaj/frana...fix in dreptul acelui burduf. Trebuie schimbat acel burduf de cauciuc? Daca ma poate ajuta careva cu un sfat ii raman dator. Oricum cel mai probabil o sa ajung cu ea in service.
sebyan23 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -