Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 27-12-10, 02:09   #1
yonutz19

Stage 1

Default o problema ciudata

Si iarasi din nou tot eu cu golfuletul meu 3 1.4 ABD 1994 , o chestie tare ciudata, nu vrea sa-mi mai stea relantiul daca las acceleratia moare motorul si acum chestia cea mai interesanta e ca daca iau bornele de pe baterie aprox o ora si le pun la loc merge ca nou dar nu foarte mult timp, iarasi iau bornele si le pun si din nou merge bine. Voi ce parere aveti ?? se poate sa aiba ceva probleme computerul de bord , ma gandesc ca daca ar fi stricat ceva ar merge asa tot timpul.
yonutz19 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-10, 10:54   #2
sonnic54

Stage 5

sonnic54's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: o problema ciudata

dai jos corpu clapeta. al cureti foarte bine. apoi cureti si motorasele din spatele corpului clapeta. apoi scoti toate mufele de pe la motor le dai cu W40 si le lasi 30 de minute sa se scurga/racoreasca. apoi stergi usor. pui la loc tot. si o pui pe tester. stergi erorile care ati apar si apoi ar trebui sa mearga. NU MAI SCOATE BATERIA! o sa ai erori de te plictisesti . bafta
Old 30-12-10, 12:23   #3
yonutz19

Stage 1

Default Re: o problema ciudata

Quote:
Originally Posted by sonnic54 View Post
dai jos corpu clapeta. al cureti foarte bine. apoi cureti si motorasele din spatele corpului clapeta. apoi scoti toate mufele de pe la motor le dai cu W40 si le lasi 30 de minute sa se scurga/racoreasca. apoi stergi usor. pui la loc tot. si o pui pe tester. stergi erorile care ati apar si apoi ar trebui sa mearga. NU MAI SCOATE BATERIA! o sa ai erori de te plictisesti . bafta
Ms de raspuns. O sa merg la careva care se pricepe ca eu ma tem sa dau corpul de la clapeta jos sa nu stric ceva
yonutz19 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -