Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 22-11-10, 20:27   #1
Antilles
Opel Driver

Stage 5

Antilles's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
[Nissan]
[Honda]
Default Info Golf MK2, am nevoie de sfaturi!

Ma gandesc serios sa achizitionez un Golf MK2, 1.8 8v, masinuta e in stare foarte buna, din ce stiu e ca are o mica problema cu cablul de ambreiaj, dar se rezolva, rog alti posesori, sau cunoscatori sa-mi spuna cat de fiabil e, ce consum are, probleme si parti bune, cred ca pot sa apelez cu incredere la alti colegi forumisti care cunosc, nu?:P
Antilles is offline   Reply With Quote
Old 23-11-10, 12:17   #2
vladucutz

Stage 5

vladucutz's Avatar

Default Re: Info Golf MK2, am nevoie de sfaturi!

de ce vrei 8V si nu un GTI adevarat de 16v?
e mare diferenta intre cele 2...iar ca si consum...nu e diferenta mai mare de 1 L intre cele 2.am avut golf 2 GTI 16V KR si nu sarea de 8% in oras.bineinteles,cu reglajul care trebuie.

in legatura cu cablul de ambreiaj....asta e un nimic..nu costa mai mult de 30-40 lei.
in legatura cu parti bune si parti rele...ce sa zic...eu am renuntat la golf 4 in favoarea unui golf 2 GTI
ca si parti bune: nu are electronica ca sa te lase balta cand iti e lumea mai draga,consumul e la fel ca la orice alta masina,piesele sunt ieftine(parcuri de dezmembrari la orice pas),o masina f usor de intretinut,raport consum/putere foarte ok.iti permiti sa mergi si pe un consum de 7 la drum lung dar si ti piept la masini de 200 CP.

parti rele: ca la orice masina mai veche,trebuie sa te apuci sa reconditionezi/reglezi/pui la punct totul pt a fi multumit de masina.la fel trebuie sa verifici mereu daca toate cunt in ordine pt ca unele sunt imbatranite de timp si nu te poti baza pe ele.GTI-ul este o masina caruia sa ii dai cheie si sa pleci dar trebuie sa ai si tu grija de ea.
eu am experienta restaurarii unui GTI si stiu despre ce vb...nu e greu dar iti trebuie ambitie si timp.

daca ai banii necesari poti face o masina frumoasa...dar crede-ma...apuca-te de restaurare doar daca esti ferm convins ca asta vrei....nu e usor...ai de munca
Old 23-11-10, 14:48   #3
Antilles
Opel Driver

Stage 5

Antilles's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
[Nissan]
[Honda]
Default Re: Info Golf MK2, am nevoie de sfaturi!

Am zis 8v nu 16 pentru ca asta mi-a aparut in cale, pretul e destul de ok, zice 3000 RON (si-i platesc in rate), masina e foarte ingrijita, a apartinut unui maniac care bibilea toata ziua la ea, in principiu ma intereseaza sa nu am probleme din 2 in 2 m cu ea....si sa nu ma uste la buzunar. Esti sigur ca 1.8 16v consuma doar 8% in oras? asta e consum de 1.6 16v....
Antilles is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -