Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-08-10, 00:19   #1
idm_vw

Stage 5

Default Cu ce arcuri pot lasa garda mai jos ?

Am schimbat suspensia de la cea sport la una normala dar masina e prea inalta ,sunt persoane care mi-au zis ca am ales arcuri negre si ca astea ar fi pt break de 1.8 eu avand un 1.6 de 101cp,acum masina pare a SUV!Daca stie careva care sunt indicate :rosii,galbene si ce culori o mai fi ....
idm_vw is offline  
Old 11-08-10, 21:00   #2
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Re: Cu ce arcuri pot lasa garda mai jos ?

poti sa incerci cu arcuri delea de pat )))))))) sigur se lasa... (glumesc) eu am arcuri negre si nu este suv si nici break nu este masina... arcurile fata am vazut ca au cate un punct de vopsea albastra si atata...
Old 12-08-10, 01:45   #3
Chriss-T

Stage 5

nu e problema asta am facut si eu...am trecut de la sport la stock,tot negre am si eu si da,in primele zile pare monstru,dar cu timpu am ajuns la o diferenta de maxim 5-7cm fata de ce-a sport...inainte bagam pachetul de kent sub prelungirea mea fata(originala,nu de vr6/gti) si acu bag 2 pachete.o am pusa de 3luni maxim si sunt fff multumit de ea si arata si bine,doar ca fata inca nu s-a "asezat" cum vreau eu,este mai inalta.ARCURILE de culoare sunt sport si daca pui amortizoare stock si arcuri sport se duce mai repede,mai bine mai stai asa 2-3luni si apoi iti garantez ca o sa te bucure privirea

ai fost invatat cu LOW si acu esti STOCK si daia.

bafta
Chriss-T is offline  
Old 12-08-10, 13:08   #4
idm_vw

Stage 5

S-a lasat masina i-am pus dalea de pat,glumeam...am fost la service si am skimbat arcurile cu altetele tot negre si a f un rezultat bun,deci arcurile kiar erau d break ...cele d break sunt mai tari si cu mai multe spire
idm_vw is offline  
Old 12-08-10, 14:08   #5
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

ma bucur ca ai rezolvat problema. data viitoare sa fi atent ca pe arcuri exista niste buline de diferite culori. in functie de acele culori cauti pe google si spune pentru ce masina sunt sau cum sunt mai inalte, mai joase.
De ex daca iei arcuri de pe un diesel si pui pe 1.6 botu o sa stea mai ridicat deoarece 1.6-le e mai usor