| Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW |
17-10-09, 14:55
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
sfat suspensii sport
as vrea sa va cer sfaturiile,pareriile in legatura cu achizitionarea unui este se suspensii sport fixe sau reglabile insa in conditiile in care nu vreau sa coboare mai mult de 40 cu 40mm sau max max 60fata cu 40spatele
m-ar interesa in deosebi care marca ar putea sa-mi faca fata cu brio cerintei sa nu fie foarte rigida(avand jenti aliaj si gume cu talon mic)dar nici sa fie foarte moala cand urca 2 pers in sapte sa frece sau la"hopuri" chiar si fara?!?
cum sunt FK-urile,Weitec sau JOm?care ar fi mai ok?
va multumesc
|
|
|
18-10-09, 02:05
|
|
 Stage 5
|
Re: sfat suspensii sport
pt romania 40/40 e ok zic eu ....dak ai bani necesari ia-tzi KW sau koni sunt cele mai bune dar si weitec , fk , sunt ok
|
|
|
18-10-09, 10:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sorin gti power
pt romania 40/40 e ok zic eu ....dak ai bani necesari ia-tzi KW sau koni sunt cele mai bune dar si weitec , fk , sunt ok
|
da...mai jos de 40 nici eu nu vreua sa las masina
insa sunt in dilema cu firmele desigur nici buget mare nu am(in caz contrat deja aveam kw sau blienstein sau scum se scrie)nu as vrea sa fie foarte rigida ca scurutra tare la drumuriile noastre dar nici moale sa se lase cand urca ceva eprsoane si freaca pe urma...
am auzit de jom ca sunt prea moi.....deci nu ar fi ok pentru mine
deci zici sa merg pe fk?
|
|
|
26-10-09, 21:49
|
|
 Stage 5
|
am rezolvat chestia cu suspensiile
acum is in dubii care are fi cea mai ok firma de arcuri care is foarte rigide si se pot folosi si la telescoape normale
din cate stiu ca pana in -40mm este inregula si cu telescop stok,eu is in cautare de max 35mm sa coboare spatele,dar ceva rigide sa nu balanseze
|
|
|
31-10-09, 01:08
|
|
 Stage 5
|
se poate inchide....
|
|
|
13-11-09, 00:35
|
|
 Stage 5
|
cele mai rigide arcuri care sunt?!numai la arcuri ma refer a fi folosite la telescoape normale
30/35mm.....Koni,H&R sau KW?!eventual daca are cineva m-ar si interesa
|
|
|
15-11-09, 03:17
|
|
 Stage 5
|
se poate inchide...oricum pana la urma suspensiile complete nu ma mai intereseaza 
o sa trec la semi sport(arc sport de care ma interesez care sunt cele mai rigide si telescoape normale)
va multumesc
|
|
|
21-03-10, 13:03
|
|
 Stage 5
|
de curand am cumpar niste reglabile fata spate de la FK cu 2 arcuri pe telescop
are cineva asa ceva...cum se comporta,is multe prea rigide,is mai moi
is ok?
eu cuatam ceva sa fie reglabil sa pot adjuta cum vreau eu dar nici sa fie extra inconfortabil dar pana la urma nici sa atinga in aripa la hopuri
|
|
|
23-03-10, 09:08
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Numai Dumnezeu stie ce mai vrei,ba vrei aia ba vrei aia  )  )
|
|
|
23-03-10, 09:13
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
eu am weitec pe masina, este foarte rigida, desi in mers nu scutura sau sa topaie  ) ...cand zic ca este rigida...ma refer la faptul ca nu se mica deloc daca incerci sa te apesi pe ea 
cred ca niste arcuri verzi de la weitec, cu niste amortizoare noi sau f bune stock ar fi o solutie ok pe masina ta
23-03-10, 17:22
|
|
 Stage 5
|
am rezolvat treaba asta...intradevar eram nedecis cum sa fac...asta si din cauza ca unii zic asa si altii altfel,si nu schimb suspensii in fiecare saptamana
am luat reglabile fk fata spate...sunt rigide cant te apesi pe ele si sper sa fie ok si la condus(ma refer sa nu topaie extra,oricum nu iau viraje extra si de astea)
multumesc pentru sugestii
|
|
|
|
|