Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 24-10-09, 01:10   #1
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]
Default Schimbare Consumabile

Salut,as dori sa stiu cat ar costa schimbul de consumabile + distributie, daca stie careva pt un golf 1.9 tdi 90 cp.si inca o pb am o mica trepidatie in ambreaj dar in momentul in are calc pedala la fund nu se mai simte,de la ce sa fie?
Ecklund is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 01:49   #2
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Default Re: Schimbare Consumabile

Acele vibratii de care zici sunt normale, ase trebuie sa le simti: este motor diesel cu Nockenwelle. Cand am luat masina m-am mirat si eu si fratele meu, ca nu eram nici unul obisnuiti cu asa ceva. El obisnuit numai cu motoare pe benzina, iar eu dupa cateva lectii cu un Matiz. Normal ca ni s-a parut suspect. Dar e normal.
Un kit de distributie la masina ta cu pompa de apa, curea canelata, etc te costa in jur 220 euro, daca iei piese cat de cat bune si nu pe cele mai ieftine.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 28-10-09, 08:00   #3
gtigabi

Stage 3

gtigabi's Avatar

....si de preferat e sa iei kitul mai scump, cu rolele intinzatoare de la distributie mai bune sa nu ai surprize, cunosc pers care au avut...necazuri cu anumite kituri mai ieftine. oricum, distributia nu o faci decat rar la un anumit nr de km
Old 02-11-09, 16:11   #4
iguana69

Stage 2

Smile Re: Schimbare Consumabile

distributia se face cam la 60 de mii kitu e in jur de 6 milioane cureaua plus rolele plus pompa de apa care trebuie schimbata si mai e si aia in jur de vre-o 2 acum depinde d pe unde le cumperi
iguana69 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 16:46   #5
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]

salut.multumsc la toti care mi-au raspuns si imi cer scuze pt intarziere.as mai reveni cu inca o intrebare..momentan nu am apucat sa ii fac nici schimbul de ulei banuiesc ca tocmai pe saptamana viitoare luni,marti am sa-l fac.eu cand am cumparat-o mi s-a spus ca toate consumabilele au fost schimbate dar deja eu am facut aproape 5 mii km cu ea,cumva ar trebui sa-mi arate in bord daca este necesar schimbul?adik sa se aprinda becul de la ulei cv..?
Old 06-11-09, 16:48   #6
iguana69

Stage 2

uleiu se schimba la 10 mii da d ob se schimba pe la 8-9 mii filtrele nu stiuh exact
Old 06-11-09, 17:05   #7
Ecklund

Stage 2

Member of:
[VW]

da dar cumva ar trebui sa ma instiinteze ca ar trebui schimbat?eu din cate am mai citit pe forum cam asa ar trebui dar nu stiu daca si in cazul meu deoarece a mea este din 2001 si nu am acel computer mic intre ceasurile de bord..
Old 06-11-09, 17:25   #8
iguana69

Stage 2

eu am avut 5w40 si mi s-a aprins martoru ala ca pierdea ulei ca era prea subtire si era sub nivel da mai bn iti notezi u pe ceva cand faci schimbu si stii
Old 06-11-09, 23:09   #9
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ecklund View Post
da dar cumva ar trebui sa ma instiinteze ca ar trebui schimbat?eu din cate am mai citit pe forum cam asa ar trebui dar nu stiu daca si in cazul meu deoarece a mea este din 2001 si nu am acel computer mic intre ceasurile de bord..
Pe tine te instiinteaza in display-ul de la kilometrajul general; iti apare mesajul service si o pictograma unei chei.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -