Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 12-07-15, 18:57   #1
cristy22

Stock

Default Golf 3 1.6 benzina cod ABU an 93

Salut ! De curand am luat si golf 3 si imi place masina la nebunie,nu a-si vrea sa o dau din cauze necunoscute !
Cand plec cu ea la drum imi face o chestie : Cand iau virajul la dreapta imi moare motorul. ( doar daca accelerez putin mai tare)
Asta doar daca iau piciorul dupa acceleratie,altfel ramane pe loc 2-3 sec si pleaca brusc..SUNT nevoit sa tin piciorul pe acceleratie sa nu vina unu mai cu viteza sa imi dea una sa ma lesine !
ESTE ca si cum mi-ar taia unu alimentarea cu curent sau benzina. Ce este absurd ,este ca pot sa iau viraj stanga si cu 80 km/h si nu are nimic..merge absolut normal ! doar cand fac dreapta se intampla chestia asta..si la viraje in curba la fel..!
De curand sa uitat cineva la motor si mi-a zis ca el nu vede firul de masa pe caroserie. Altcineva sa verific bujiile (eu am nbk in 3 electrozi) mi-a spus sa pun in 2 electrozi ca ar fi mai potrivite. La bujii m-am uitat si sunt ok..erau ele putin murdarele dar aratau ok.
La tester mi-a aparut o singura eroare: MUFA HALL ..NU STIU CE naiba e aia..in fine .. O parere va rog ms !
cristy22 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-15, 20:00   #2
CT-93-YUX

Stage 4

CT-93-YUX's Avatar

Default Re: Golf 3 1.6 benzina cod ABU an 93

regleaza avansul din delcou.
si eroarea cu senzorul hall e normal sa iti apara doar daca ai pus testeru pe ea cu motorul oprit
CT-93-YUX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -