Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 13-12-08, 14:29   #1
Adi Stoica

Stage 3

Adi Stoica's Avatar

Default intra apa in Passat in spatele scaunului de sofer

Salut, am un Passat din 2002, berlina, si am observat ca in spate la scaunul de la sofer, este apa.
Nu stiu pe unde intra.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Adi Stoica is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 18:08   #2
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: intra apa in Passat in spatele scaunului de sofer

curata toate canalele de la motor unde e baterie aeroterma. nu mai evacueaza bine apa si intra pe tubulatura care ajunge sub scunul pasagerului din fata. de aceea ai ud in spate drepata mocheta. dupa aceea demonteaza mocheta si la-o la uscat unde va la calcdura vreo 2 3 zile. altfel vei avea niste mirosuri in masina de numa numa. salut
Old 14-12-08, 21:57   #3
Adi Stoica

Stage 3

Adi Stoica's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-13-FFA View Post
curata toate canalele de la motor unde e baterie aeroterma. nu mai evacueaza bine apa si intra pe tubulatura care ajunge sub scunul pasagerului din fata. de aceea ai ud in spate drepata mocheta. dupa aceea demonteaza mocheta si la-o la uscat unde va la calcdura vreo 2 3 zile. altfel vei avea niste mirosuri in masina de numa numa. salut
Multumesc,
asa am sa fac.
Te anunt daca s-a remediat problema.
Multumesc inca odata........
Old 20-12-08, 02:57   #4
passatb4

Stage 5

passatb4's Avatar

sunt 2 cauze care se intampla am avut si eu passat si le stiu
1 ai trapa mai merigi cu ea deschisa daca ai pe 2 nivele o ti pe al doilea deschis ca eu unu asa tinea cica sa se aeriseasca ca si asa nu polua da m-am inselat vezi ca scurgerile la trapa sunt prin stapli masini sunt 6 la numar 2 sunt pe la centuri iar scurgere a de acolo cica trebuia sa dea sub masina da nu da si ti se imezeste mocheta
2 ai presuri de cauciuc pe spate si cand intra cineva intra ud pe picoare si se udna mocheta e dejuns ca de la evacuare sa dea caldura si cand se raceste masina ti se face condens sub covoras si iar se umezeste eu unu zic sa iti iei covorase care sa respire totusi mocheta masini nu mai tine cele de plaoie zi de zi eu asa faceam avem 2 setrui si le purtam pe amnadoua si asa pateam de ficeare data intr-o dimineatza iti zic ca am sta cu masina 15 min cu usile deschise din cauza asta ca nu puteam sa intru asa ca bf da un msj daca ai rezolvat
passatb4 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-08, 17:56   #5
Adi Stoica

Stage 3

Adi Stoica's Avatar

salut,
am fost la spalatorie si a pus apa peste tot (pe rand),
intra pe la geamul din stinga spate si loveste undeva (in usa) si se prelingea pe linga panoul de usa.
passat-ul nu are folie ca alte masini, are o tabla prinsa in suruburi si pe acolo intra.
am "masticat" si acum nu mai intra.
va rog sa anuntati si pe altii, ca sunt multi care nu stiu,........... banuiesc.
numai bine!
Old 07-08-09, 12:38   #6
ppaarroollaa

Stage 3

salutare si eu am aceeasi problema '' din nou'' in decurs de jumatate de an de cand am curatat lacasul de sub baterie si cele de scurgere. acum iar a inceput sa imi apara apa in masina pe mocheta din spate , si pe langa ca este apa destula ,are un miros de mortaciune. o sa merg astazi la curte si o sa mai desfund iar lacasurile alea , desi nu cred ca de data asta a intrat pe acolo. acum a plouat in ambele parti din spate .o sa incerc si varianta eu o sa stau in masina iar tata o sa toarne apa cu furtunul sa vad daca se poate vedea pe unde intra apa .
ppaarroollaa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -