Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 02-06-09, 20:08   #1
pichu

Stage 1

pichu's Avatar

Default cum trebuie schimbata incuietoarea de pe partea stanga cu cea de pe partea dreapta?

imi poate oferi cineva informatii in legatura cu :cum trebuie schimbata incuietoarea de pe partea stanga cu cea de pe partea dreapta?eventual si niste poze
pichu is offline   Reply With Quote
Old 03-06-09, 11:32   #2
kelu84

Stage 1

Default Re: cum trebuie schimbata incuietoarea de pe partea stanga cu cea de pe partea dreapt

te referi la broasca in sine? daca da, eu cred ca nu se pot schimba intre ele pentru ca sunt "in oglinda"cel putin la generatiile vag din 2002 pana in prezent sunt distincte broastele de dreapta cu cele de stanga,si implicit si partea electrica a broastei
kelu84 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-09, 21:31   #3
dave_bora

Stock

Default Re: cum trebuie schimbata incuietoarea de pe partea stanga cu cea de pe partea dreapt

nu se poate
dave_bora is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 17:33   #4
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

sigur sigur nu se poate azi am demontat eu tot de pe ambele usi, la una am schimbat swich`ul si la una mi`am reparat o clema de geam, cel putin asa e la golf 4 dar dc vrei sa schimbi incuietorile intre ele?
Old 21-06-09, 17:35   #5
pichu

Stage 1

pichu's Avatar

pt k cea de pe partea st nu functioneaza.
Old 21-06-09, 17:37   #6
Smenarul

Stage 5

Member of:
[VW]

nu ai inkidere din telecomanda?te referi ca nu mai merge sa inchizi usa cand bagi cheia in usa si rasucesti sa o inchizi?? sau nu mai merge sa inkizi masina din telecomanda?
Smenarul is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 17:40   #7
pichu

Stage 1

pichu's Avatar

nu am telekomanda..am doar inchidere centralizata la cheie.nu stiu de ce nu merge,bag keia in ea si nu misca nimik
Old 21-06-09, 22:02   #8
ast3riCS

Stage 5

ast3riCS's Avatar

Member of:
[BMW]

Daca ai golf 3 merge, eu am fost nevoit sa le schimb pe ambele parti, ca am pierdut cheile, si sunt la fel. Nu e greu deloc, demontezi manerul (are un imbus undeva la vedere), dai fata de usa jos, si iti dai tu seama pe acolo... Ai grija ca butucu are un fel de carlig, care e dintr`un material casant, si se rupe repede, si atunci o sa invarti cheia in gol...

Last edited by ast3riCS; 21-06-09 at 22:04.
ast3riCS is offline   Reply With Quote
Old 06-07-09, 09:35   #9
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Smenarul View Post
nu ai inkidere din telecomanda?te referi ca nu mai merge sa inchizi usa cand bagi cheia in usa si rasucesti sa o inchizi?? sau nu mai merge sa inkizi masina din telecomanda?
daca merge deschiderea pentru o usa doar din cheie si nu mai merge si din telecomanda cine este de vina?
ondin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -