Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 10-02-09, 21:42   #1
sym4

Stage 2

sym4's Avatar

Member of:
[VW]
Default montare bara fata golf 5 model gti problema.

montare bara fata golf 5 model gti cred ca este o capcana de care nu ne spun cei ce vand asa ceva.spun ca se potriveste la fix ,numai sa cumperi si sa pui,dar aflu ca mai trebe si tragare,nu ma pricep dar cand afli ca mai trebe pe langa bara trebe si tagare si xenon ca no sa lasi grila din bara goala,si alte poate cand te apuci sa montezibara.antreb cat costa tragarele astea?
Old 12-02-09, 14:39   #2
Andrei-HAM

Stage 2

Default Re: montare bara fata golf 5 model gti problema.

Quote:
Originally Posted by sym4 View Post
montare bara fata golf 5 model gti cred ca este o capcana de care nu ne spun cei ce vand asa ceva.spun ca se potriveste la fix ,numai sa cumperi si sa pui,dar aflu ca mai trebe si tragare,nu ma pricep dar cand afli ca mai trebe pe langa bara trebe si tagare si xenon ca no sa lasi grila din bara goala,si alte poate cand te apuci sa montezibara.antreb cat costa tragarele astea?
Eu mi-am montat asa ceva. Mi-au trebuit niste suporti din plastic ce costau vreo 300 de mii. Problema e ca de fapt nimic nu se potriveste. Toata fata de GTI e diferita de cea Stock. Sunt diferite : ochelarii...suportul ala masiv din fier pe care sta radiatorul (aprox 7 mil), traversa fata(aprox 4 mil), scutul (nu stiu), si suportii din plastic, proiectoarele (1.5 mil). Toate ar trebui cumparate daca vrei sa n-ai probleme la imbinari. La mine s-au potrivit numai cu suportii din plastic, din care a trebuit sa tai, cu celelalte piese stock. Mi-a impins ,traversa, bara cu jumatate de centimetru mai in fata si se observa la faruri. Bara era marcata cu insemnele VAG, deci era originala...in dreptul traversei a trebuit sa decupez cu o freza o jumatate de centimetru. Mai stiu pe cineva care a decupat traversa. Diferentele nu sunt foarte mari dar ori dai o caruta de bani, ori accepti luftul de la faruri. Si nu gasesc nicaieri deflectorul de pietre de pe GTI. Fiindca masina nu are suspensie sport, fara deflector, toata fata actioneaza ca un faras pentru aer la viteze mari. S-a observat imediat. Si-n carte nu-ti recomanda sa modifici aerodinamica masinii.
Andrei-HAM is offline   Reply With Quote
Old 14-02-09, 19:00   #3
sym4

Stage 2

sym4's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: montare bara fata golf 5 model gti problema.

atunci cum trebe sa prezinte cei care vand bara de tdi model gti,spunand ca se potriveste la fix,fara nici o modificare.?????
sym4 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -