Azi am fost sa imi iau baterie.... toate bune si frumoase am gasit un Bosch la 250 RON cu bateria mea la schimb m`am dus sa o cumpar dupa ce m`am consultat cu cineva dar pana la urma acolo m`am hotarat sa imi iau tot Bosch dar de 63 amperi ... mi sa spus ca asta este maximum recomandat, dac pun mai mare nu o sa poata alternatorul sa o incarce si iau bosch silver de 63 amperi la 388 RON dar faza este alta... o pun eu cum o pun ca sa nu se reseteze casetofonul si sa imi ceara codul... dar dupa aceea dupa 3 zile tre sa ma duc cu ea sa imi faca garantia si trebuie sa imi dea o borna jos si tot se resteaza csetofonul... cica sa vada consumul in gol al bateriei trebuie sa scoata o borna... dar multi mi`au zis k nu este nevoie sa faca asta... eu nu inteleg, cu masina oprita nu poate sa verifice consumul in gol al bateriei? e normal sa faca treaba asta cu borna scoasa?
Am schimbat azi bateria parerile fiind impartite despre calitatea bateriei unii k sunt bune altii ca nu... ( Bosh Silver Plus 63 amperi) in fine o pun pe masina... se resetase tot pe acolo... din fericire casetofonul nu sa resetat... dar cand am plecat cu ea si am ajuns acasa o opresc si ii mai dau o cheie ce vad ochii mei?

pe compu de bord... 51 L\100 si crestea... 51.1 51.2 51.3 si uite asa pana la 60 apoi o lua iar de la 51 si crestea am plecat sa dau o tura cu ea... si`a revenit in cele din urma dar parca am ceva asa pe inima daca nu imi spuneti ca este normala chestia asta ...
si sa nu mai deschid un alt post va rog sa imi spuneti care este codul sondei de temeperatura de la apa cea care este exact la iesirea apei din motor, ca am fost sa intreb azi cat ma costa si vanzatorul mi`a spus sa ii zic codul... am desfacut in seara asta sonda... dar belea mare curgea antigelul si nu am apucat sa iau codul de pe ea....dar tot in aceasta seara sonda dadea semne sa mearga cand imi arata temperatura... cand scadea pe zero oricum vreau sa o schimb ca nu`i de joaca cu temperatura motorului.