Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Zona tehnica VW

Zona tehnica VW Zona tehnica, secrete, tips&tricks VW

Reply

Thread Tools
Old 27-01-09, 19:28   #1
sergiu86

Stage 1

Default Probleme bec portbagaj

Am constata cu stupoare ca becul din portbaj ramane aprins indiferent daca este inchisa sau deschisa masina(am lasat bancheta jos) si partea si mai rea este ca nu am gasit comutatorul care sa inchida sau deschida circuitul. Imi poate spune cineva unde este acest comutator sau care ar fi problema?
sergiu86 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-09, 20:59   #2
Atty

Stage 2

Default Re: Probleme bec portbagaj

comutatorul cred ca e in incuietoarea de pe haion ,nu se vad firele prin portbagaj?
Atty is offline   Reply With Quote
Old 27-01-09, 21:41   #3
sergiu86

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Atty View Post
comutatorul cred ca e in incuietoarea de pe haion ,nu se vad firele prin portbagaj?
Se vede un cablu negru, dar nu este cel de la inchidere centraliza? Am uitat sa spun ca este vorba de un vw passat b4 din 94 sedan

Last edited by sergiu86; 27-01-09 at 21:43.
Old 28-01-09, 17:00   #4
sergiu86

Stage 1

Nu are nimeni niste poze cu portbagajul de passat b4 sedan?
Old 28-01-09, 19:42   #5
Atty

Stage 2

scuze,credeam ca e break,eu am un vento ,si nici la mine nu se vede comutatorul,ma uit maine si iti spun unde e
Old 28-01-09, 20:47   #6
sergiu86

Stage 1

Quote:
scuze,credeam ca e break,eu am un vento ,si nici la mine nu se vede comutatorul,ma uit maine si iti spun unde e
Nu e nici o problema, dak il gasesti ii faci te rog si o poza? ms
Old 29-01-09, 19:04   #7
Atty

Stage 2

poza n-am reusit sa fac,dar comutatorul sigur e in incuietoare ,cu portbagajul deschis daca blochez incuietoarea se stinge becu, da jos incuietoarea si sigur o sa-ti dai seama care e comutatorul
Old 29-01-09, 19:17   #8
sergiu86

Stage 1

Quote:
poza n-am reusit sa fac,dar comutatorul sigur e in incuietoare ,cu portbagajul deschis daca blochez incuietoarea se stinge becu, da jos incuietoarea si sigur o sa-ti dai seama care e comutatorul
Multumesc pentru raspuns, maine o sa ma uit, cred k la mine e problema din moment ce nu se stinge
Old 30-01-09, 19:20   #9
sergiu86

Stage 1

Azi am reparat becul la portbagaj, intradevar comutatorul se afla in incuietoare doar ca era mica problema, este o tabla care impinge butonul comutatorului cand este inchis doar ca nu mergea destul ca sa deschida circuitul. Am pus pe acea tabla o bucata de cauciuc si s-a rezolvat. Sper sa ajute pe toti cei care au probleme cu becul de portbagaj (ar fi bine sa verificati din cand in cand) Multumesc Atty pentru raspunsuri m-au ajutat fff mult
- Copyright 2026 4Tuning -