22-01-08, 13:40
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
Oltcitul in viitorul apropiat
am auzit de la TV aseara k in curand se va aproba o lege prin care masinile NON EURO (oltcit, dacie...) nu vor mai putea circula in oras 
Ce parere aveti? sa fie oare sfarsitul?? 
ps: pt tariceanu multa multa multa...pt ce face...si cu rematu lui cu tot
|
|
|
22-01-08, 21:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Re: Oltcitul in viitorul apropiat
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
am auzit de la TV aseara k in curand se va aproba o lege prin care masinile NON EURO (oltcit, dacie...) nu vor mai putea circula in oras 
Ce parere aveti? sa fie oare sfarsitul?? 
ps: pt tariceanu multa multa multa...pt ce face...si cu rematu lui cu tot 
|
neah, punem si noi catalizator.., o facem nepoluanta odata la 2 ani,
daca fac legea asta tampita , atunci sa omologheze al tip de motoare pe ele, asa iti iei alt motor 
oricum. asa merg acum cu ea...ilegal  jante/folie/culoare/si lista continua
|
|
22-01-08, 21:48
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
neah, punem si noi catalizator.., o facem nepoluanta odata la 2 ani,
daca fac legea asta tampita , atunci sa omologheze al tip de motoare pe ele, asa iti iei alt motor 
oricum. asa merg acum cu ea...ilegal  jante/folie/culoare/si lista continua
|
tot la TV am auzit k nu mai poti sa omologhezi nimik pe masini non euro...doar pe alea euro 3 si 4 poti sa omologhezi...restu cica nu se mai poate omologa nimik pe ele..
|
|
|
22-01-08, 22:56
|
|
|
Crazy Drivers Members
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [Oltcit]
|
taxa de prima de im,nu putem sa luam masini noi,nu avem euro pe cele vechi nu putem sa circulam,da ce doamne iarta-ma o sa facem,o s-o dam in chinezarii intr-un final,luam pegasu si mtb din magazii si le tunam pe alea...luai-ar mama....ma rog cititi status de om normal  --dak deranjeaza injuraturile rog un moderator sa stearga attachu,sau post-ul
Last edited by valib; 23-01-08 at 17:52.
|
|
|
23-01-08, 17:10
|
|
 Stage 4
Member of: [Oltcit] [Nissan] [Mitsubishi]
|
Daca voteaza legea aia tampita, probabil ca va fii inceputu sfarsitului  o sa lase aprox 60% din soferii romani pietoni.  ( Bine ca pot ei conduce
|
|
|
23-01-08, 17:42
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
poi da...majoritatea parcului auto sunt dacii 1300 1400...dalea non euro..si toate acestea vor disparea...la fel k oltcitu....  pt toate astea numai ***-u ala de Tariceanu e de vina...si pt remat...te obliga sa iei logan...asta numai k are el actiuni la Dacia, Citroen si Porsche...da mai putini isi permit Porsche...si te obliga sa iei Dacie sau Citroen
|
|
|
23-01-08, 17:51
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
1. nimeni nu te obliga sa cumperi logan. Ca cei de la dacia au mai multe autoturisme disponibile pentru programul rabla, e alta chestie. Dar poti sa iti cumperi si alta masina...
2. parcul auto roman deja nu mai e plin de dacii vechi si de oltcituri, sau orice alte masini vechi de peste 15ani sa zicem. Cel putin pentru mine e o raritate tot mai mare sa vad o dacie 1300, 1310 sau un oltcit prin trafic. In rest doar masini noi...ca doar avem bani
3. la TV se vorbesc multe, mult prea multe!
|
|
|
23-01-08, 17:55
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valib
1. nimeni nu te obliga sa cumperi logan. Ca cei de la dacia au mai multe autoturisme disponibile pentru programul rabla, e alta chestie. Dar poti sa iti cumperi si alta masina...
2. parcul auto roman deja nu mai e plin de dacii vechi si de oltcituri, sau orice alte masini vechi de peste 15ani sa zicem. Cel putin pentru mine e o raritate tot mai mare sa vad o dacie 1300, 1310 sau un oltcit prin trafic. In rest doar masini noi...ca doar avem bani
3. la TV se vorbesc multe, mult prea multe!
|
acu 3 zile au vb de legea aia cu omologatu...si acu nu poti sa omologhezi pe masini non euro....vrei jenti aliaj pe oltcit si dimensiuni mai mari? mergi pe risc! vrei folie? mergi pe risc! si tot asa la toate lucrurile care necesita omologare...
ps: in bucuresti sunt dacii la tot pasul...unde te uiti vezi dacie...si dak dai masina la remat poti sa-ti iei doar dacie...citroen...si inca ceva....adik te obliga sa iei de la ei...
|
|
|
23-01-08, 18:18
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
interesant...
si folii omologate oare de ce exista?
omologare artizana de ce exista?
uite lista producatorilor/importatorilor auto autorizati pentru participarea la programul rabla, pentru 2007. Eu vad acolo si ford, fiat, chrysler, peugeot, nissan, opel, chevrolet,
audi, porche... (pe 2008 nu am gasit, ca nu am avut timp sa caut, dar sigur gasesti daca cauti)
http://www.afm.ro/main/info_stuf/lis...ti_etapa_3.pdf
alta chestie...
unde mai primesti tu 30mil, sau cat drac o fi prima pe care o primesti prin prograum rabla, pe un oltcit sau o dacie, sau alt automobil antic? Nicaieri...
asa ca...zic eu, din punctul meu de vedere...ciocul mic si joc de glezne, ca la fel de bine ar putea sa le interzica, si sa nu iti dea nici un ban pe ele, iar tu...o sa iti cumperi masina noua peste 30ani
|
|
|
23-01-08, 18:21
|
|
|
Guest
|
shi da gasesti..
Prima este de 40 mil ! Dar.. cine e dispus sa renunte la un oltcit ff ok????
|
|
|
|
23-01-08, 18:26
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
folii sa zicem k mai merg....da jenti?  si alte chestii care ar putea fii omologate pe oltcit merg? nu prea cred...
cat despre prima aia de inmatriculare de 30 mil (park sa facut 40) in banii aia se fac actele si toate cele...deci masina o platesti tot cu banii din buzunar...dai rabla sa-ti faca actele...
ps: dak nu o da careva la remat si isi ia de ex o masina de 10,000 euro sa nu crezi k sta in 30 mil sa-si fac actele...
|
|
|
23-01-08, 18:27
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
pai daca imi dai tu 40mil pe un oltcit, iti dau 10 oltcituri maine dimineata. Ce zici???
fii serios...un oltcit se vinde pe la 10mil(1.000ron)....hai sa zicem un 1500ron, dar atat.
un co-forumist din iasi vinde un oltcit la 1900ron de vreo 2luni...
eu am incercat sa vand un oltcit cu 1000ron(franta, impecabil mecanic, actele la zi, ITP+RCA)...si nu am reusit.
later edit:
se pot omologa o gramada de chestii, la omologari artizanale, dar COSTA, si costa de te usuca. pentru omologat turbo e undeva pe la 100mil lei vechi, asta DACA totul e in regula...
stii cum se procedeaza cu luatul unei masini noi, daca nu ai nici un leu pus deoparte? se ia de la banca imprumut, platesti lunar rate...si acea prima de casare iti e de foarte mare ajutor.
daca ai 10.000euro....tu mai circulai cu un rablament de masina care de-abia se taraie?
Fii serios...
Cei care apeleaza la programul rabla, o fac din nevoie...nu ca sunt ei full de bani. Se simt aia 30mil...se simte orice banutz in plus, atunci cand lupti pentru ceva mai bun
Last edited by valib; 23-01-08 at 18:32.
|
|
|
23-01-08, 18:28
|
|
|
Guest
|
io zic asa.. ciocu mic si zoc de glezne din partea lor.. Nu au aia cum sa interzina la masini non euro circulatia! Punct. Sunt prea multe masini non euro la noi in tara !!!
|
|
|
|
23-01-08, 18:28
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
ma refer la cei care isi iau masini bune...au banii sa-si ia asa k nu cred k se uita la 40 mil...totusi  ....e adevarat k iti da ceva da...
|
|
|
23-01-08, 18:35
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valib
pai daca imi dai tu 40mil pe un oltcit, iti dau 10 oltcituri maine dimineata. Ce zici???
fii serios...un oltcit se vinde pe la 10mil(1.000ron)....hai sa zicem un 1500ron, dar atat.
un co-forumist din iasi vinde un oltcit la 1900ron de vreo 2luni...
eu am incercat sa vand un oltcit cu 1000ron(franta, impecabil mecanic, actele la zi, ITP+RCA)...si nu am reusit.
|
dak au inceput sa se dea si gratis oltciturile  nu ma mir cum de nu ai reusit
|
|
|
|
|