| Zona tehnica Oltcit Zona tehnica, secrete, tips&tricks Oltcit |
29-11-05, 22:44
|
|
Stock
|
Cum pot sa scap de umezeala din faruri ??
Se face mai tot timpul condens pe sticla de la faruri, problema e ca se face pe interior si afecteaza destul de mult vizibilitatea. Stie cineva cum se poate scapa de fenomenu asta ?
|
|
|
29-11-05, 22:56
|
|
Stage 1
|
dar farul tau este fisurat geamu' din fata ....daca da..asta este problema principala daca nu...mai sunt...dar zi mai multe detalii daca e..
|
|
|
30-11-05, 00:55
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Din moment ce ai postat aici, inseamna ca ai oltcit, nu?  Asta ca sa stiu despre ce faruri este vorba. Daca se exclude varianta de mai sus, adica cea cu geamul fisurat, mai ramane cea in care acel geam nu mai este lipit etans de oala farului. Trebuie desfacut, curatat bine si lipit din nou. Merge cu silicon, de preferat transparent.
|
30-11-05, 01:32
|
|
Stage 1
|
sau in a 3-a varianta ramane sa-ti iei un far de la dezmembrari...si este mai practic..zic eu
|
|
|
30-11-05, 09:41
|
|
 Stage 5
|
vezi daca are vreo crapatura si daca are lipeoste-o sau poate sa fie ca nu e aerisit interiorul , adika aerul din interiorul farului este prea cald in raport cu exteriorul si se face condens.
Incearca sa faci o gaura undeva in spate pt aerisire.
|
|
|
30-11-05, 13:26
|
|
Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
|
cauta-ti faruri de franta si gata!orice le-ai face tot o sa cedeze!
|
|
|
30-11-05, 15:26
|
|
Stage 1
|
incearca toate fazele si cu lipitu' si cu gaura in spate si daca nu merge incearc-o pe'a treia sa iei alt far
|
|
|
30-11-05, 17:08
|
|
|
Guest
|
Re:
si eu am avut problema asta , dar s-a rezolvat dupa ce am lipit k lumea geamurile de far cu silicon transparent de oala farului
Quote:
|
Originally Posted by \"Adryx\"
Din moment ce ai postat aici, inseamna ca ai oltcit, nu?  Asta ca sa stiu despre ce faruri este vorba. Daca se exclude varianta de mai sus, adica cea cu geamul fisurat, mai ramane cea in care acel geam nu mai este lipit etans de oala farului. Trebuie desfacut, curatat bine si lipit din nou. Merge cu silicon, de preferat transparent.
|
|
|
|
|
30-11-05, 21:02
|
|
Stock
|
Sticla nu are nimic, probabil problema e de la lipitura.Cu toate ca apa care curge de pe capota nu ajunge la lipturi, poate la aia de sub far, da pe acolo nu are cum sa intre apa nici daca sunt facute gauri. Mersi pentru sugestii!
|
|
|
01-12-05, 00:02
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"waterresist\"
Cu toate ca apa care curge de pe capota nu ajunge la lipituri
|
Treaba asta este valabila numai cand stationeaza masina, in mers are cum sa ajunga apa si la partea de sus a farului, mai ales daca ai masina in fata.
|
|
|
21-08-06, 09:32
|
|
 Stage 5
|
Re: Cum pot sa scap de umezeala din faruri ??
iti trebe asa:una bucata tub silicon transparent,una bucata cutzit care sa taie bine pt a curata solutia cu care au fost lipite geamurile initial,o foaie de smirghel p180...putin mai dur asa...si apoi doua garnituri care vin pestre becul de far si etanseaza perfect!in rest multa rabdare!bafta!
|
|
|
21-08-06, 17:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
sau si mai simplu ... tu duci si iti iei un far de la dezmembrari .. cat po`a sa coste? .. o nimik toata
|
|
|
22-08-06, 09:03
|
|
 Stage 5
|
la ce naiba sa-si ia alt second cand el are second pe masina!!!crezi ca cu ala de la dezmembrari nu poate pati la fel!!!le lipesti caumea si crede-ma ca nu o sa-ti mai faca probleme!!!la fel patzeam si eu...si de curand i-am scos geamurile de la semnalizari si apoi am lipit geamul calumea si i-am cumparat doua garnituri din alea de vin in spate peste bec!!!si n-am mai vazut condens in far de atunci!!!dar ti-am zis...iti trebe foarte multa rabdare!!!te invatza topicu meu  )bafta!!!
|
|
|
02-08-07, 07:11
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Oltcit]
|
sau da 850 de mii si i-ati nou(far).si nus cine zicea de franta.frate farurile de franta sunt cam rare......greu gasesti 2 f bune.....ramane la cel de romania cred eu c nus dk gaseste franta...
|
|
|
03-09-07, 19:23
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
la remat gasesti far la 250 mii pe ales.....eu am gsit si de franta in stare foarte buna si mi-am luat.vezi faru stang de la meeting oltcit(DJ-02-HKE).  trebuie doar sa cauti.
|
|
|
|
|