27-08-08, 11:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Un fel de revansa, de razbunare, daca vi se fura telefonul
E o informatie utila si nu se stie de ce vanzatorii de telefoane o pastreaza secreta.
Daca aceasta veste se raspandeste in toata lumea, hotii de telefoane mobile
pot sa se lase de "meserie".
Un fel de revansa, de razbunare, daca vi se fura telefonul.
Pentru a obtine seria telefonului vostru mobil tastati pe
telefon *#06# Un cod de 15 cifre va aparea pe ecran.
Acest cod este unic. Scrieti-l si pastratil intr-un loc sigur.
Daca vi se fura vreodata mobilul, sunati-va operatorul de telefonie mobila
si dati-i acest cod. Telefonul vostru va putea fi astfel complet blocat,
chiar daca hotul schimba SIM-ul. Probabil ca nu va veti recupera telefonul,
|
|
|
27-08-08, 11:51
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: Un fel de revansa, de razbunare, daca vi se fura telefonul
CONTINUAREA...?
|
|
|
27-08-08, 12:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
nu e nici o continuare ! formezi *#06# afli seria aia suni un operator ii spui seria aia il blocheaza si atat tot !
|
|
|
27-08-08, 12:38
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Si daca de exemplu un "prieten" suna si da seria de la telefonul tau ? Ce faci ?
Nu o sa iti blocheze nimeni niciodata un telefon doar daca suni si zici ca ti s-a furat telefonul ... ca sa blochezi cartela sau abonamentul e alta mancare de peste .
Pe ce baza iti blocheaza compania de telefonie mobila telefonul ? Ca sa ai de ce sa ii dai in judecata mai tarziu sustinand ca nu ai fost tu cel ce ai sunat si ca ti s-a blocat telefonul in mod abuziv, nu ?
|
|
|
27-08-08, 12:45
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Si daca de exemplu un "prieten" suna si da seria de la telefonul tau ? Ce faci ?
Nu o sa iti blocheze nimeni niciodata un telefon doar daca suni si zici ca ti s-a furat telefonul ... ca sa blochezi cartela sau abonamentul e alta mancare de peste .
Pe ce baza iti blocheaza compania de telefonie mobila telefonul ? Ca sa ai de ce sa ii dai in judecata mai tarziu sustinand ca nu ai fost tu cel ce ai sunat si ca ti s-a blocat telefonul in mod abuziv, nu ?
|
andrei eu unu consider ca pe baza datelor personale...
|
|
|
27-08-08, 14:20
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
lol, asta o stiam de acum foarte multi ani. nu credeam ca unii inca nu o stiu... acel cod care apare este IMEI-ul (seria unica a telefonului, ca si seria sasiului). acest cod este folosit pentru a identifica telefonul furat, desi se poate modifca foarte usor. uite la un motorola un prieten isi transformase imei-ul in 15 de "f"...
de faza cu blocatul am auzit si eu povesti. dar chiar daca se blocheaza, se poate reface. e doar un soft ce poate fi deblocat/inlocuit oriunde. chiar si la calculatorul de acasa daca ai un motorola sau sony ericsson si unele variante de win mobile
|
|
|
27-08-08, 14:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Bmw_E30dak
andrei eu unu consider ca pe baza datelor personale...
|
Sti ce usor se pot afla ?
|
|
|
27-08-08, 14:54
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Sti ce usor se pot afla ?

|
Intr-adevar.
|
|
|
27-08-08, 15:14
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
telefonul nu stiu daca il blocheaza...dar stiu un lucru sigur ca pot sa iti bage imei'ul ala intro baza de date ceva si orice cartela ai baga in telefon ti'o dezactiveaza..

|
|
|
15-11-08, 13:20
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
interesanta treaba...da' nu e mai simplu sa iti cumperi un tel cu symbian (unu mai ieftin,daca nu ai bani de aruncat...ex.: Nokia 6600,Nokia 3650...) si sa iti bagi programelul ala in care daca schimba sim-ul ii cere o parola. daca greseste parola,si-a bagat pl direct in el de tel,pt ca trebuie schimbata placa de baza  simplu,nu ?
|
|
|
15-11-08, 13:58
|
|
Stage 3
|
daca e chiar asa se poate urmarii telefonul respectiv si te duci direct la ala care ti l-a furat si ii dai in gura. evident asta nu se va intampla niciodata pt ca nu te va ajuta cu asa ceva nici compania de telefonie(care defapt se bucura ca ti l-au furat) si nici politia
|
|
|
15-11-08, 15:13
|
|
 Stage 5
|
Chestia cu acel cod este de mult,adica se stie de ea dar nu cred ca te ajuta nimeni,poate doar sa fii vreun parlamentar sau alcineva sus-pus.De exp. daca il fura cineva si il vinde la baietii mai inchisi la culoare care vand telefoane in fatza la Obor,te mai duci sa-l recuperezi chiar daca il urmaresti si il vezi ca este la ei?
|
|
|
15-11-08, 19:44
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
la unele nokia .. cum zicea cineva mai sus daca bagi alt sim .. iti cere o parola ... dar tinand cont la cum sparg baietii softurile .. incepand de la Iphone la simbian .. android si altele .. plm ...
|
15-11-08, 19:48
|
|
2 Roti
 Stage 5
|
eu am zis mai sus,si eu stiam ca e o chestie gen "virus" sau cum sunt bad-urile pe hard...
adica daca nu nimereste parola trebuie sa schimbe placa de baza. eu asa stiam
|
|
|
15-11-08, 22:11
|
|
2 Roti
 Stage 5
|
uite unul din programele alea ce stie sa faca (doar pt symbian)
Theft is a program for Nokia Series 60 mobile phones that works as a safe protection from being lost or stolen. Theft starts automatically as the phone is turned on, and then always keeps detecting whether the phone is turned off in a wrong way, or your SIM Card is changed. It also keeps checking messages arriving for an activation text you previously define. If any of these happen Theft will attack the thief in three ways
* With a permanent text on the screen saying that THIS MOBILE IS LOST OR STOLEN along with any other text you provide; such as your name and contact telephone number.
* The phone will send messages to a list of recipients you created for Theft to inform you that the phone is locked (It will also inform you of the new SIM number if someone has changed your SIM Card.).
* A very loud long siren will sound from the phone alerting people in the vicinity and disturbing the thief.
|
|
|
|
|