Dragi mei poate eu am fost ghinionist dar am mers si eu cu contract in anglia ca taximetrist,mai precis private hire driver caci pentru taximetrist trebuie sa ai experienta si 3 ani de scoala,dar in fine nu asta este important.Tapa este tare frumoasa dupa ce te duc pe la cursuri ba polonia ba romania ba cehia ajungi in anglia unde dai 22o de lire plus iti platesti taxiul de la aeroport pana unde te vor caza.Dupa care pana iti iese licenta imparti fluturasi din usa in usa pentru care chipurile primesti 60 de lire pe saptamana dar pe care nu o sai vezi.incepi sa lucri si daca castigi atata cat sa pui combustibil pentru saptamana urmatoare esti un om fericit daca nu mai ceri 100 de lire de acasa ca sa mananci si sa mai pui niste combustibil.Eu am lucrat trei luni acolo plus o luna de impartit fluturasi.firma din anglia este Lancaster mai nou se numeste A1 Express cea din polonia dunross iar cea din romania este transilvania jobs.plus inca una de prin moldova unde se face si training.
Sper ca cei care vor citi acest comentariu sa ieie o decizie mai buna decat mine care am vazut si eu inainte sa plec astfel de comentarii.adresa pentru mai multe detalii
[email protected]
cu stima si respect pentru toti