31-03-08, 20:52
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
George Mihail Pruteanu...
Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om CU OPINIE si o personalitate cu adevarat distincta ce nu s-a lasat prea des indoit...Un caracter mare insa fara puterea ce l-ar fi facut deschizator de drumuri...Da, a avut dusmani si oameni ce nu i-au impartasit opiniile, insa asta denota mai mult decat orice, faptul ca in ciuda apartenentei la clasa politica,avea si tinea la principiile sale,la trasaturile definitorii ale caracterului sau.....Credea in dreptate si a fost unul dintre putinii politicieni curajosi,ce au spus unor lucruri pe nume fara sa o faca cu scopul acumularii de capital electoral. Poate de acolo si "afectiunea cardiaca" ce l-a doborat  ...poate unii dintre voi au memorat momentul cand a afirmat in direct,pe finalul unei emisiuni si fara a fi informat in prealabil moderatorul emisiunii,faptul ca peste 90% dintre retrocedarile importante din romania,sunt niste simple hotii...  ..A sfidat monstrii miliardelor de euro...
*Multa Cinste* pentru cel ce a fost si probabil Va Ramane George Pruteanu, chiar daca poate si eu si tu,cateodata n-am fost de acord cu opiniile sale ...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
31-03-08, 21:28
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: George Mihail Pruteanu...
au fost nenumarate momentele cand domnul pruteanu mi s-a parut deplasat...
admiratia si totodata dezamagirea pt aceasta pierdere se datoreaza faptului ca era cam ultimul fir in care se mai tinea limba cu adevarat romana... ma doare capul cand aud pipite care merg la shopping..si pleaca de la office...sunt multe de zis de chestia asta...  imi pare rau sa vad ca se intampla asta
oricum, toata stima pentru cel ce a fost George Mihail Pruteanu
catalin
|
|
|
31-03-08, 21:46
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
sincer m-a intristat veste asta , nu mi-a venit sa cred ; era un om in putere ; un om pe care multi il credeau " nebun " dar l-am admirat mi se parea ca era un om foarte destept si cu culoana vertebrala fata de restul politicieniilor .. pacat .. Dumenezeu sa il odihneasca ...
|
01-04-08, 14:36
|
|
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
chiar in dimineata asta am urmarit o emisiune cu el la b1, redifuzare din 2007. Spunea foarte multe lucruri interesante, un mare caracter..... Sa-i fie tarana usoara !
|
|
|
01-04-08, 14:50
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Un om care a incercat sa pastreze limba romana pura.Sa se odihneasca in pace!
|
|
|
02-04-08, 01:13
|
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Old School Cars] [LANCIA]
|
cuvintele nu-si mai au rostul , chiar si asa vorbele lui inca se mai aud... pacat avea multe de spus , este de admirat curajul acestui om , dar dupa cum stim cu totii , dumnezeu ii cheama doar pe cei buni la el... odihneasca-se in pace
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
Carpe noctem
|
|
|
03-04-08, 23:09
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SKODA]
|
avea el o vorba...presupun k inventata de el
pe toti oamenii ipocriti, demagogi, lipsiti de personalitate si de un caracter puternic ii caracteriza drept.... " traseisti "
mi a ramas in minte vorba asta..
Odihneasca se in pace !
|
|
|
06-04-08, 01:21
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om CU OPINIE si o personalitate cu adevarat distincta ce nu s-a lasat prea des indoit...Un caracter mare insa fara puterea ce l-ar fi facut deschizator de drumuri...Da, a avut dusmani si oameni ce nu i-au impartasit opiniile, insa asta denota mai mult decat orice, faptul ca in ciuda apartenentei la clasa politica,avea si tinea la principiile sale,la trasaturile definitorii ale caracterului sau..... Credea in dreptate si a fost unul dintre putinii politicieni curajosi,ce au spus unor lucruri pe nume fara sa o faca cu scopul acumularii de capital electoral. Poate de acolo si "afectiunea cardiaca" ce l-a doborat  ...poate unii dintre voi au memorat momentul cand a afirmat in direct,pe finalul unei emisiuni si fara a fi informat in prealabil moderatorul emisiunii,faptul ca peste 90% dintre retrocedarile importante din romania,sunt niste simple hotii...  ..A sfidat monstrii miliardelor de euro...
*Multa Cinste* pentru cel ce a fost si probabil Va Ramane George Pruteanu, chiar daca poate si eu si tu,cateodata n-am fost de acord cu opiniile sale ...
|
Asta de dovada ca a fost un om cu adevarat OM care ca toti cei aseamanatori cu el, se duc repede in alta lume iar noi ramanem cu toate gunoaiele de fiinte "umane"
|
|
|
14-04-08, 03:08
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
pacat cum un om e apreciat abia dupa ce moare..
rip
|
|
|
25-06-08, 22:07
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Honda]
|
Da pacat de el
scuze ca vb acum dar am lasat sa treaca un timp ...
Nu stiu ce fel de om vi sa- parut din fata televizorului .. dar in realitate era un om ca noi toti si mai ales senator (sau deputat sincer nu mai stiu ) care era la fel ca ceilalti politicieni ..zic asta avand in vedere ca l-am avut ca profesor si stiu cat am tras sa pot sa iau in 6 .. Si cand spun tras in sensul de dat ... altfle nu puteam sa dau licenta ...Ce sa mai zic de colegile mele care primeau invitatii sa il astepte la Casa Parlamentului cand iesea el de la ''servici '' sa discute despre nota ,sau lucrare de licenta ...intelegeti voi cum ...
Imi pare rau pt el dar nu era cu nimic mai mult decat se credea .. scuze pt ca par cam acid dar ... asta e a fost ...
RIP
Golf III Rabbit 1.4  mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!
|
|
|
28-06-08, 22:10
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Era si el tot om,cu parti bune si rele..nu-i poti nici macar afecta meritele prin aratarea acestor aspecte.....sta in fiinta noastra a incerca sa profitam de slabiciunile altora(chiar daca nu ne place sa recunoastem asta  ),din pacate...unii profita la nivel mare(vezi politicienii mari industriasi) altii doar considera ca slabiciunile trebuie oarecum penalizate printr-o plata.....iar tu sunt sigur ca nu erai tocmai un student eminent..  ...daca te-ai fi obosit sa si inveti,iar colegele tale deasemenea,nu ar fi aparut situatiile de mai sus....mai ales de comportamentul fetelor cu profesorii despre care realizeaza ele ca ar avea anumite lipsuri de natura conjugala....nu vreau sa spun...am avut colege ,stiu cum ii cam manipulau pe unii profesori ..sarmanii..  ...stai linistit ca ele nu faceau nici un efort,le statea in caracter atitudinea aia,una cu principii nici n-ar fi dorit sa auda...repeta anul sau se transfera !...deci,nu le mai victimiza ...Cunosc si specimene de "studente" de acum si specimene din vremea mea 
Unii fac scoala doar pentru ca ...asa e la moda...EXACT la fel ca si la bac...pentru ce vor sa ia toti bacul daca de acumulat cunostinte NU DORESC?!...eu asta nu inteleg...nu vreau sa ma instruiesc,insa vreau sa PARA ca m-as fi instruit...HUH?!...de ce as reexamina eu 95% din cei care au luat bacul anul asta?...din cauza ca absolut NUMAI pe cunostintele lor,ar pica stralucit de rusinos !! ...deh...trebuiau sa faca bani si excrocii care comanda in china casti de 0.5$ si le vand aici la 5mil sau chiar 8mil...PLUS pretul unui headset bluetooth si o manopera mizerabila la porcaria de dispozitiv (care nu face altceva decat RAU societatii asteia  )
Seara buna,
|
|
|
10-09-08, 16:05
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
|