Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-09-05, 20:50   #1
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
Default Accidente . Sos mihai bravu .. naspa

primu accident pl ora19:00 o dacie galbena era parcata la iesirea din pasajul Muncii.... un Passat incearca sa`l ocoleasca in ultima secunda dar intra o solneza il spatele ... passatului

uramari: cei din passat nu au patit nimic , cei din solenza ... pasageru de la volan avea air bag ... dar pasageru din dreapta nu avea si a dat cu capu de parbriz .... cel cu dacia parcata l`a dus la spital

al 2`lea accident in jur de ora 21:00 se aude o bubuitura si se vede un fum mare.... la o distanta maxima de 200m de primul accident ... o dacie vroia sa faca stanga ... iar o octavia vroia sa faca dreapta.... s`au ciocnit nu prea stiu cum .... am mai fost implicate un cielo si o dacie taxi

uramari: pasageru din dreapta a dat cu capu de parbriz si a fost dusa la spital ... de o masina care nu era implicata ... soferu daciei nu cred ca a patit nimic ... octavia partea din dreapta masini era facuta zob ... la impact lateral s`a deschis air bagu frontal si s`a deschis portiera si pasagera a dat cu capu de o bordura .... s a venit salvarea..... dupa vro 20 de minute dupa ce am sunat la circa 12... apre si un echipaj ... dar inainte a venit descarcerarea .. politisti ca deobicei \"nituri\" [cum ii numeste Florian ] se certau cine sa ciompleteze procesu verbal

DIN ACESTE 2 ACCIDENTE AM TRAS O CONCLUZIE : CENTRUA DE SIGURANTA TREBUIE PURTATA SI CA ESTI PROFESIONIST SI CA ESTI AMATOR ... DUPA CE AM VAZUT .... ACESTE ACCIDENTE.... AM ZIS CA EU PERSONAL O SA PORT MEREU CENTRUA DE SIGURANTA

1 singur lucru iti poate salva viata ... acest lucru e foarte nesemnificativ pentru multi ... dar poate salva vieti ganditi`va cand va urcat la volan !

Bafta.... sper ca ati invatat ceva daca nu deja stitati PURTATI CENTRUA DE SIGURANTA

ps: pzoe maine da doar dl primu accident
Old 25-09-05, 22:30   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

shtii mereu cand ii dau in goarna pe bulevard sau stradutze stau si ma gandesk daca vine unu si mi`o da .. sau daca iese unu .. oare scap fara centura .. dar vezi tu in 10 % din cazuri s`a murit din cauza centurii ... dar ami bine o portzi .. si speri k sa nu fii tuh unul din cei 10 %

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 23:47   #3
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

....mie mi se par cei mai tampiti oamenii care spun k poti sa mori dk porti centura de siguranta dar nu gandesc k dk au murit si cu centura pusa......fara centura aveau sanse mai mari sa scape..... OARE?
....cum dracu sa mori de la centura ....cica i-a strangulat....hai sa fim seriosi...

Si eu port centura de siguranta cand conduc eu si d fiecare data ii cer si pasagerului din dreapta sa isi puna centura....asa m-am obisnuit! ......de foarte putine ori am plecat fara centura mai ales la drum mai lung!

sfatul meu: Puneti-va centura k salveaza vieti nu le ia!

F.Focus II Sea Grey 1,4 16v 80HP:

Folie Llumar 50%F 80%S
Jante aliaj R16 model ST

alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 23:54   #4
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

ca sa nu mai fac alt topic

azi la ambasada chineza ..
eram pe acolo .. plimbam catzelu
si ..
la un moment dat ..
un OLCIT venea dp piatra cubica .. si vrea sa faca stanga ..
blana .. dar nu apuca .. un ESPERO .. taxi . il loveste ..

OLCITU se rastoarna .... la modul ca statea cu rotzile in sus dupa accident!
ies aia 3 baieti din OLCIT .. ies prin portbagaj ... prin geamu de la portbagaj ..
ca soarecii au iesit .. se scutura ..
se strange lumea , apare garda ..
la un moment dat , gaboru il intreaba pe soferu olcit`ului , ce ai vrut dom`le sa faci
asta : sa fac stanga ce *** sa fac ..
gaboru: pai si ? de ce nu i-ai dat prioritate taximetrisului ?
acum .. apogeul
soferu : TREBUIA SA-I DAU PRIORITATE ?!
n-avea nici unu centura ..
au supravietuit la bulan ... cert e ca mergeau pe picioare ..
espero n-avea nimic , un far spart , insa .. OLCITU` ... era cu rotzile-n sus ) caterinca rau de tot
Old 25-09-05, 23:55   #5
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"alex_maxx\"
....mie mi se par cei mai tampiti oamenii care spun k poti sa mori dk porti centura de siguranta dar nu gandesc k dk au murit si cu centura pusa......fara centura aveau sanse mai mari sa scape..... OARE?
....cum dracu sa mori de la centura ....cica i-a strangulat....hai sa fim seriosi...

Si eu port centura de siguranta cand conduc eu si d fiecare data ii cer si pasagerului din dreapta sa isi puna centura....asa m-am obisnuit! ......de foarte putine ori am plecat fara centura mai ales la drum mai lung!

sfatul meu: Puneti-va centura k salveaza vieti nu le ia!

hmzz vezi cazu` lu aia care s`a inecat k avea centura pusa in nush ce lac si nu puteau sa o scoata .. si au fost multe cazuri cand au murit din cauza la centura .. dar nici eu unu daca ies din orash ... nu merg fara centura .. daac am ieshit din cosntantza m`am spanzurat cu centura ...

it`s more safe this way
Old 26-09-05, 00:13   #6
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

la peste 120 km/h nu conteaza daca ai sau nu centura

Shit happens, and if it happens, make sure u got enough toilet paper

referitor la post-ul lui golftuning

\"uramari: pasageru din dreapta a dat cu capu de parbriz si a fost dusa la spital ... de o masina care nu era implicata ... soferu daciei nu cred ca a patit nimic ... octavia partea din dreapta masini era facuta zob ... la impact lateral s`a deschis air bagu frontal si s`a deschis portiera si pasagera a dat cu capu de o bordura .... s a venit salvarea..... dupa vro 20 de minute dupa ce am sunat la circa 12... apre si un echipaj ... dar inainte a venit descarcerarea .. politisti ca deobicei \"nituri\" [cum ii numeste Florian ] se certau cine sa ciompleteze procesu verbal\"

ce era frate acolo, carmageddon? Cum dracu a iesit aia prin portiera? (fie era ditamai balena si a fortat incuietoarea, fie era vreo bolnava de sindromu aly mcbeal si s-a strecurat p geam). Alta intrebare: d c s-a deschis airbagu frontal la impact lateral?? o fi vreo strategie noua de marketing sa vanda astia mai multe airbag-uri? un slogan ar fi: \"it doesn`t matter where u hit it, they just keep on poppin`\"
si ultima intrebare: golftuning tata, cu care deget d la picior tastezi?

peace

P.S. da, daca iti infasori centura d doua ori dupa gat ai sanse (destul de mici ) sa te strangulezi. In rest singurii capabili d astfel d performante, fara a necesita o infasurare in prealabil a centurii p dupa gat sunt asa zisii midgets (sau pitici p moldoveneste) Adrian copilu minune stie de ce Va recomand modelul de centura UNIVERSALA din imagine cu prindere intr-un singur punct dar bun, vine in doua culori: natural si rosu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ropehang041025zitem_117.jpg
Views:	123
Size:	24.5 KB
ID:	43414  
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 00:26   #7
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

eshti bolnav .. sa mor yo

poate era solenza .. nu shtii k la solenza .. de fapt era solenza .. aibag avea doar shoferu`
Old 26-09-05, 00:30   #8
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

nu a spus k a sarit airbagu?? deci clar nu era vb de solentza
se referea desigur la passat

\"cei din passat nu au patit nimic , cei din solenza ... pasageru de la volan avea air bag \"

cele trei puncte dupa solentza semnifica groaza, finalul tragic pt pasagerii din vajnicul nostru autovehicul national
Deci in concluzie si.. prin urmare, e vb d passat

P.S. io nu obisnuiesc sa le spun celor din masina sa isi puna centura, si-o pun ei singuri dupa primele 2-3 minute d la plecare
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 14:00   #9
GolfuletzS

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

portiera s`a deschis din cauza faptului ca stalpul dintre cele 2 usi nu prea mai era .... si normal daca sa invartit putin masina si sa mai si lasat aia pe ea s`a deschis
ma intrebam si eu dc s`a deschis air bagu frontal la impact lateral

ps: scuzati`mi scrisu da tastam repede ca ma grabeam

ps2: pozele asta seara sper
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 14:02   #10
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

eu dak am iesit din oras mi-am pus centura, si-i pun si p cei din masina sa faca la fel INCLUSIV cei din spate ( le convine, bine, nu, cu trenul tata, ca nu mai e cfr-ul in greva) nu fac eu parnaie voluntar pentru nimeni, ca de aia le-au pus aia 5 centuri la toate masinile, sa le folosesti, nu sa stai cu kooroo pe catarama aia d metal
aleks is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 15:15   #11
GolfuletzS

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

poze : doar 2 sunt clare

se vede ca i`a sarit airbag`u la solenza , si se vede o masina galbena pe banda dreapta intr`un colt din poza din cauza la masina aia s`a intamplat accidentu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hpim2595_255.jpg
Views:	171
Size:	1.14 MB
ID:	43474   Click image for larger version

Name:	hpim2592_292.jpg
Views:	119
Size:	252.0 KB
ID:	43475  
Old 26-09-05, 15:35   #12
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Accidente . Sos mihai bravu .. naspa

Quote:
Originally Posted by \"GolfTuning\"
primu accident pl ora19:00 o dacie galbena era parcata la iesirea din pasajul Muncii.... un Passat incearca sa`l ocoleasca in ultima secunda dar intra o solneza il spatele ... passatului
am vazut agitatie cand ma plimbam pe acolo...da' chiar nu stiam de ce ... zdranganei de politie, de salvare...da' nu stiam de unde pana unde...trebuie sa fii nebun frate sa alegi pe strazi cu sonitza... mai e si ud pe jos si franezi da' degeaba ...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 15:38   #13
GolfuletzS

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

Quote:
Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:
am vazut agitatie cand ma plimbam pe acolo...da' chiar nu stiam de ce ... zdranganei de politie, de salvare...da' nu stiam de unde pana unde...trebuie sa fii nebun frate sa alegi pe strazi cu sonitza... mai e si ud pe jos si franezi da' degeaba ...
hm... era ud doar pe banda stanga ... din cate vad eu .. am rog..... oricum de vina e cel cu passatu .... sau ma rog depinde....

offtopic : stai prin zona ?
Old 26-09-05, 15:41   #14
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

offtopic : da ... stau foarte aproape de patinoaru' Flamaropol

ma rog...oricum : de ce proasta aia nu aveam centura ? de jmechera ?
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 26-09-05, 17:44   #15
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
..... oricum de vina e cel cu passatu .... sau ma rog depinde.....
Nu are cum sa fie de vina ala cu passatu. Se vede ca nu ai permis si ca implicit nu ai fost de fata la nici un accident
acum sa nu crezi ca te persecutez ca esti mic dar asta e adevarul.
stii ce o sa zica la politie ?
simplu , nu a pastrat distanta regulamentara si cu asta basta.
de vina e solentza.
asta daca e sa o luam ca la carte .... ca practic au fost mai multi factori e partea a doua.

- Copyright 2026 4Tuning -