Peste tot dam cu ochii de oferte de piese si servicii care mai de care mai interesante si atractive,dar toata lumea stie ca nu tot ce zboara se si mananca.Este normal ca noi pasionatii si beneficiarii de tuning sa avem un loc unde sa putem discuta despre calitatea pieselor si a serviciilor din sfera aceasta.
Ar trebui sa ii ajutati pe pasionatii de tuning aratand si critica lor vizavis de cei care fac comert de slaba calitate nu numai promovand aceste magazine neserioase.Mi-au fost sterse posturile cu toate ca am rugat moderatorul sa le mute undeva unde putem discuta si aceste nereguli.
Aproape tot ce am cumparat de la Racing Nick a fost de proasta calitate,le-am aruncat ulterior.Mi-am stricat motorul,am cheltuit 10000euro si nu am avut garantie la nici-o piesa,consultanta fiind f.slaba(omul nu stie cu ce se mananca).Mai sunt si altii in situatia mea,deasemenea timpul de livrare este neserios de mare cu toate ca ti se promite altceva.