Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-03-07, 18:12   #1
mvilcu

Stage 2

Default Firme care s-au dovedit neserioase

Peste tot dam cu ochii de oferte de piese si servicii care mai de care mai interesante si atractive,dar toata lumea stie ca nu tot ce zboara se si mananca.Este normal ca noi pasionatii si beneficiarii de tuning sa avem un loc unde sa putem discuta despre calitatea pieselor si a serviciilor din sfera aceasta.

Ar trebui sa ii ajutati pe pasionatii de tuning aratand si critica lor vizavis de cei care fac comert de slaba calitate nu numai promovand aceste magazine neserioase.Mi-au fost sterse posturile cu toate ca am rugat moderatorul sa le mute undeva unde putem discuta si aceste nereguli.

Aproape tot ce am cumparat de la Racing Nick a fost de proasta calitate,le-am aruncat ulterior.Mi-am stricat motorul,am cheltuit 10000euro si nu am avut garantie la nici-o piesa,consultanta fiind f.slaba(omul nu stie cu ce se mananca).Mai sunt si altii in situatia mea,deasemenea timpul de livrare este neserios de mare cu toate ca ti se promite altceva.

Tunatul masinilor nu este o treaba f.usoara,multa lume nu ia in calcul fiabilitatea(calitatea pieselor si montajul lor,garantia nu trebuie neglijata,altfel iti bati joc de bani,munca,pasiune).
Poti sa te trezesti la un momentdat ca ti-ai nenorocit masina iremediabil cu sume civilizate.
Old 18-03-07, 00:28   #2
alex_g
Guest

Default Re: Firme care s-au dovedit neserioase

Pur si simplu: Penibil

Old 19-03-07, 21:36   #3
mvilcu

Stage 2

WISECO o firma renumita care in Romania vinde piese de rahat,impropriu spus vinde,ajung in Romania prin magazinele de 'tuning+motorsport'.Zici ca aia in America arunca in spate la gunoi rebuturi si magazinele de la noi le iau si fac afaceri cu ele pe aici.

K588M92 este un cod de pistn forjat ptr.diametru de 92,oomm

eu am vazut pistoane aduse ptr.masina mea,cu codul acesta cu patru cote diferite la fusta 91,92 , 91,62 , 91,96 si 91,94,ordinea fiind cea in care mi-au fost aduse.

In legatura cu bataia de la motorul meu pot sa va garantez ca are legatura tot cu Wiseco.
Magazinul se numeste RACING NICK si am cheltuit anul trecut peste 10000euro in el.Am dat calculatorul la resoftat,l-a trimis in Franta,mi-a promis ca dureaza o saptamana si a durat o luna,a costat 850euro.Dupa 400km aveam doi litri de benzina in baie si masina mergea ca un cur pardon de expresie.Am remediat problema cu bani prin Racing Code,cu banii mei ptr.ca nu am avut pretentia sa mi se restituie banii de la racing nick.
Am dat avansul ptr.evacuare completa si am avut evacuarea dupa doua luni si alta firma decat cea ptr.care platisem avansul si mai scumpa semnificativ.Am in magazie galerie de 500euro,MEGANE RACING americana care mi-a 'zburat'sonda de oxigon din ea,un regulator de presiune de benzina care functiona prost i l-am dat inapoi cadou.Un set de pistoane defect mi-a spart motorul si mi-a adus alte piese dupa doua luni.
In concluzie:am stat cu masina in service sase luni dintr-un an,am cheltuit o gramada de bani aiurea ptr.ca racing nick aduce piese ieftine ca sa-i ramana bani multi,i-ti baga pe gat numai piese care poate el sa le aduca mai usor si mai ieftin.
Nu ii pasa de pasiunea,banii si munca noastra,este un comerciant cinic,ce sa va spun ca mia adus un set de biele in schimbul alor mele care i le-am dat inapoi ptr.ca era una stramba,dar erau ale mele(noroc ca le-am insemnat discret)mai mare rahatul,cat tupeu,cinism,inconstienta.
mvilcu is offline  
Old 20-03-07, 21:57   #4
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Chiar nu am ce comenta la ceea ce ai patzit! ... E chiar super jenant!

Dar nu ti s`a eliberat o factura,un bon fiscal ceva?Doar nu ai mers pe incredere ... ia de la mine 1000 Euroi ca imi aduci tu la anu piesele sh si alea!?!

E adevarat am patzit`o si eu cand aveam Fiatu.Cer curea de distrbutie pt motor 1.7 si mi`au adus de 1.5.Si`am mai fost si la Cursele din 18.07.2004 in Iasi.Si nu stiam de ce scartzaie ... pana intr`o zi cand s`a rupt la numai 1500 km facuti,imediat ce am iesit din parcare...!Si multe altele dar mi`a fost prea jena mie sa ma mai duc sa`i reclam.Prea mult timp pierdut aiurea ... Am preferat sa tac si sa caut eu singur magazinele prin tzara,depozitele si cele din strainatate si sa iau legatura cu ei direct!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline  
Old 13-01-08, 12:11   #5
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Istoria se repeta:

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=60663
SEBASTIAN is offline  
Old 07-03-08, 23:46   #6
alex_ggk

Stage 5

Eu am avut probleme cu BOOM TV. Am o casa mare ( nu ma laud ) sufragerie + dormitor 1 + dormitor 2 + dormitor 3 + dormitor 4 = 5 recepotare BOOM TV , pretul de abonament lunar 80 RON. in 3 luni pretul sa facut 160 ron motivul majorarii este ca trebuie sa platesc chirie pentru fiecar receptor. Sun si zic ca eu le-am cumparat o data am factura, primesc raspuns ca trebuie sa platesc pentru ca primesc semnal prin ele.... Ce naiba ? nu platesc abonamentul ? Rezolvarea rezilierea contractului, Acum am dolce si nu am nici o problema
Old 14-03-08, 08:29   #7
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

parerea mea este ca skn-tuning e una din ele sau mai bine zis oameni de acolo pt care minciuna este o politica, pcat ca in mizeria lor antreneaza si clienti

SEBASTIAN is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -