100% de acord cu Khalis! (mai putin modalitatea de scriere)
Eu trebuia sa fiu mort de cateva ori pana acum, daca era sa actionez in stilul "nu pot - atunci ce rost are?"
Sunt multi care au plecat de la zero sau poate chiar sub zero, dar au reusit sa ajunga la plus, si aici ma refer la situatia financiara.
Sprijinul moral al parintilor are si el rolul lui, insa lipsa totala sau partiala nu trebuie sa duca la astfel de gesturi radicale. E normal ca o persoana lipsita de afectiune in anii de pubertate sa aiba oarece sechele, insa cunosc multe persoane care au reusit sa umple acel gol in alte modalitati...persoane care ori fac fata cu brio acestui "test", ori stiu sa ascunda al naibii de bine suferinta.
E adevarat ca ambii parinti trebuie sa aiba un rol - delimitat sau nu - in cresterea si educatia copilului, insa un parinte adevarat (in situatia in care a ramas singurul responsabil de cresterea si educarea unui copil) poate sa fie
si mama, si tata la nevoie. Nu spun asta din proprie experienta, ci din experienta a trei prieteni si multe cunostinte+rude.
Este la fel de adevarat faptul ca parintii nu trebuie sa "mimeze" ca totul este ok, de dragul copilului...asta ar insemna ca, odata cu aparitia unui copil, viata lor sentimentala (privita individual) a luat sfarsit, iar locul ei a fost luat de viata "sociala"

si ca, indiferent de ceea ce se intampla in cuplu, ei trebuie sa ramana impreuna si sa se suporte reciproc pana la adanci batraneti....nu sunt de acord cu o asemenea conceptie, insa sunt de parere ca orice fel de tensiuni in cuplu trebuie sa se manifeste departe de copil.
Cat despre stirea tragica a copilului lipsit de iubire, EaGle, astea sunt povesti de bocit pentru babutele care cresc rating-ul la Acasa-tv. Este vorba de o persoana care, intr-un moment de maxima deznadejte (prin care poate cu totii trecem la un moment dat), a avut "curajul" sa-si puna capat zilelor...daca am fi cu totii la fel, am fi mult mai putini in momentul asta

hai sa fim seriosi si sa nu mai analizam DE CE, era datoria ei sa se gandeasca DE CE NU. Si avea motive SA NU.