Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-08-07, 07:08   #1
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5

dmo.mihai's Avatar

Member of:
[VW]
Default B-19-UZL ...o dacie alba...a vazut`o cineva?

in 2001 bunicul meu a vandut singura mashina a familiei ... o dacie 1310...alba...din pacate...mai necunoscator si cinstit cum este el a dat toate actele mashinii...incepand de la chitanta , factura pana la tot istoricul masinii cum ar fii facturi chitante de piese schimbate si reparatii...talonul mashinii....absolut tot....!!
Din pacate nici in ziua de astazi cumparatorul nu a venit sa faca actele pentru a trece masina pe numele lui....toata familia a incercat sa dea de urmele cumparatorului dar in zadar....au fost la politie sa incerce sa o radieze...dar nu se poate deoarece nu are nici un act doveditor ...ideea este k el plateste si astazi impozitul pt mashina ...
Am rugamintea ca daca cineva vede aceasta masina sau are vre`o idee cum o pot gasi sa nu ezite sa imi spuna...
Va multumesc! si astept parerile voastre...
Old 22-08-07, 06:22   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: B-19-UZL ...o dacie alba...a vazut`o cineva?

pfoa..ce naspa ai patit-o aici.. nu stie cum il chema pe ala? macar ati luat banii?
zi mersi ca nu ai peste 2000 cmc ..plateai ditai impozitu..
dar gandeste-te asa : masina trebuie asigurata (asta daca mai circula cineva cu ea) incearca sa afli la ce firma este asigurata si cum il cheama pe ala care a asigurat-o poate asa o vei gasi
trebuia sa o declari furata , si sa spui ca toate actele erau in torpedo..
poate asa aveai o sansa sa o gasesti..
sebaaa is offline  
Old 22-08-07, 10:02   #3
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Nu apare in baza de date a CSA-ului ptr asigurarea RCA nici macar la inceputul anului 2004 . Poate o fi abandonata pe undeva .
BC-20-LET is offline  
Old 22-08-07, 11:26   #4
WNS

Stage 5

WNS's Avatar

Sunt mari sanse sa fie vanduta ca piese in prezent.
Singura sansa sa o radiezi este sa actionezi in judecata persoana caruia a fost vanduta masina. Este mai mult o formalitate, instanta constata vanzarea cu ajutorul martorilor ce au fost prezenti cand sa efectuat vanzarea, s-au dat banii, etc. Dupa care cu hotararea definitiva o poti radia. Asta numai daca stii cine este persoana caruia ai vandut masina.
Bafta
Old 23-08-07, 01:14   #5
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

ce-i asa de greu sa zica ca e furata??? asta intreb eu...

ca de gasit mai gaseste din parti, si impozit plateste aiurea...
cata_tm is offline  
Old 23-08-07, 11:13   #6
WNS

Stage 5

WNS's Avatar

Nu este recomandabil sa o declare furata, chiar daca nu se gaseste masina poate gasesc persoana caruia a fost vanduta, iar acesta va arata ca a cumparat-o si omul va avea probleme pt "fals in declaratii"
Bafta !
WNS is offline  
Old 23-08-07, 14:18   #7
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Nu ai decat sa-l actionezi in judecata pe cumparator e singura varianta ! aia cu declaratul masinii ca furata te poate baga pe tine in probleme .

Pune-ti un avocat si actioneaza-l pe cumparator in judecata ca sa poti radia masina . Asta e una din cele mai grave greseli sa dai cartea masinii la vanzare , noroc ca acum sunt alte formalitati si se face radierea prin intermediul actului de vanzare-cumparare .
Old 24-08-07, 00:19   #8
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

au dreptate baietii.. mai bine platiti pana la sfarsitul neamului impozit pe masina..

sau si mai bine, intra in proces, si alea...pt o dacie de cateva milioane, vezi cat bagi...dar uau..sa vezi cat scoti...

ce va face sa credeti ca cum o sa zica ca e furata..uai, gata, politia calare..patruleaza, cauta..si gasesc ce??sau poate aveti impresia ca ei o sa dea 2 bani ca s-a furat o masina.. )

ce sa mai vorbim de procese, si de alte alea..ce dracu ma...parca n-ati trai in romania, sa mor io...
cata_tm is offline  
Old 24-08-07, 00:37   #9
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5

dmo.mihai's Avatar

Member of:
[VW]

ideea e k dak zic k e furata il bag p bietul om (vb vine k e nesimtit intr`un fel) la puscarie si el saracu a platit mashina...

el si bunicul meu au facut o chitantza de mana....pe care au semnat aman2...au numele aman2...ceva de gen ...eu vasile popescu vand masina dacia 1310 cu serie ... lui popescu gheorghe....am primit in schimbul ei 450$ ....si semnaturile...credetzi k ajuta la ceva aceasta chitanta d mana?
dmo.mihai is offline  
Old 24-08-07, 03:30   #10
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by dmo.mihai View Post
ideea e k dak zic k e furata il bag p bietul om (vb vine k e nesimtit intr`un fel) la puscarie si el saracu a platit mashina...

el si bunicul meu au facut o chitantza de mana....pe care au semnat aman2...au numele aman2...ceva de gen ...eu vasile popescu vand masina dacia 1310 cu serie ... lui popescu gheorghe....am primit in schimbul ei 450$ ....si semnaturile...credetzi k ajuta la ceva aceasta chitanta d mana?
Nu ai cum sa zici ca a furat masina aia ce nu pricepi ? cand zici ca ti-a furato acum 6 ani si abia acum te-ai trezit sa o dai furata ? treaba asta se face cu martori si dureaza . da-l in judecata
TheMendacious is offline  
Old 26-08-07, 04:29   #11
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

loool se complica si cu judecata..avocat timp pierdut nervi etc etc pt ce? daca era ceva de valoare merita dar asa o sa dai mai mult pe avocat iesi in - ! mergi la politie prezinta-le cazul vezi ce spun ..ar fi normal sa o puna in urmarire si cand o gasesc se rezolva problema !
Old 26-08-07, 16:40   #12
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5

dmo.mihai's Avatar

Member of:
[VW]

faza cu politia a fost incercata...n`a mers...nu se baga ...
dmo.mihai is offline  
Old 04-09-07, 00:23   #13
Cypy...
VW Driver

Stage 5

Cypy...'s Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Competitor CNCA]

angajeazati un avocat k alfel nai cum sa rezolvi treaba
si cu chitanta aia poate tear ajuta la proces sau poate sigur te va ajuta
e clar ca ai luat o teapa calumea dar eu zic ca tot un capat are si asta
cum e si zicala ,, NU E DRACU ATAT DE NEGRU DE CUM PARE ""
Cypy... is offline  
Old 05-09-07, 02:22   #14
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5

dmo.mihai's Avatar

Member of:
[VW]

ideea ar fii k bunicul meu e bolnav rau acum nu se mai poate deplasa....si bunica e genul de om lasator....lasa k o sa o facem canfva si pe asta ( am postat aici poate gaseam vre`o solutie mai usoara... o sa vad io ce o sa fac... ma gandeam sa dau toate actele pierdute... mashina in paragina pe la tara... si sa fac ceva de genul...are cineva idee dak asa ceva s`ar rezolva mai repede?
dmo.mihai is offline  
Old 05-09-07, 03:03   #15
dj05dpx
Guest

Quote:
Originally Posted by Eugen_TL View Post
loool se complica si cu judecata..avocat timp pierdut nervi etc etc pt ce? daca era ceva de valoare merita dar asa o sa dai mai mult pe avocat iesi in - ! mergi la politie prezinta-le cazul vezi ce spun ..ar fi normal sa o puna in urmarire si cand o gasesc se rezolva problema !

Ai trecut tu prin asa ceva de vorbesti?

Si eu am fost in aceeasi situatie insa aveam CI a remorcii,l-am dat in judecata(fara avocat) si am scapat de belea.

Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -