Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-11-07, 03:06   #1
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Rom - Roma - Romania

Cu totii stiti ce s-a intamplat si ce se intampla in continuare cu romanii din Italia. Deja multi au inceput sa ne priveasca cu alti ochi, chiar cu sila etc.
Poate sunt si printre noi membri 4T care au fost in perioada aceasta in Italia si poate ei ne pot povesti mai pe larg.

P.s Zilele trecute am trecut prin turcia (instanbul) iar receptionerul hotelului cand a observat nationalitatea romana, ce credeti ca a facut in secunda 2? A scos un pistol pe care il detinea pentru orice eventualitate ... (da a-ti auzit bine), poate vi se pare hilar dar e adevarul gol golut.

Old : Cordoba 6l Cupra look
New project soon
sandrin is offline  
Old 24-11-07, 14:37   #2
EaGle
Banned

Stage 5

Default Re: Rom - Roma - Romania

Mda... Italieni se stie ca au fost si sunt inca niste hoti, mincinosi, etc
Care e problema? Ei nu au mancat pisici in anii `50? ..Eu nu am avut nici o problema de acest gen, si chiar daca vreun idiot a vorbit mai mult de cat trebuia i-am inchis gura cu purul si simplu adevar!..Am multe de zis, chiar prea multe...dar o sa se intoarca roata ...chiar daca tarziu, se va intoarce!
EaGle is offline  
Old 24-11-07, 15:19   #3
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

In Italia. Golf = 1800 euro
Adus in Romania = 4300 euro fara taxe.

Parerea mea e ca nu are rost sa ne enervam atata timp cat nu suntem noi afectati, personal.
Majoritatea care ne-au facut o 'faima' proasta sunt rromii, iar italienii au boala pe toti romanii din cauza lor.
Daca trebuie rezolvat de undeva, ar trebui sa se rezolve cu tiganii.
Nu stiu cine a zis ca trebuie sa li se faca ghetou, de i-a sarit lumea in cap pentru rasism, dar avea dreptate. Sunt si eu rasist in cazul asta.
Mustang is offline  
Old 30-11-07, 09:24   #4
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

e rau atunci cand un roman si-o ia din cauza ca un alt roman face nenorociri
e rau cand vezi ca un om care pleaca la munca e marginalizat din cauza unui pentru care munca nu reprezinta nimic
e rau cand vezi ca esti judecat,ca neam,pentru ceva ce si ei au facut.s-au facut filme cu italieni care faceau nenorociri in state.e deja istorie.s-a uitat,probabil se va uita si ce au facut ai nostrii,dar pana atunci avem de suferit

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 09:36   #5
Trickz

Stage 5

Trickz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
[RENAULT]

eu am fost vara asta in italia si era sa fiu buzunarit de un roman. am facut un tur al intregii italii si nu am gasit un loc unde sa nu fie romi. in roma, in metrou, romi. la vatican, romi. in sicilia, romi. ma duc la mcdonalds imi ia comanda o romanca. ma duc la restaurant la hilton in sorrento si cine imi ia comanda? un roman. eu personal din turul acesta am tras concluzia ca toata economia italiei se bazeaza pe romani.

cea mai jenanta faza a fost in venetia. vine unu cu un speech kilometric in italiana despre cat de sarac este. raspund pe romaneste si mirat, incepe sa vorbeasca pe romaneste. intreaba de cat timp sunt acolo etc. dupa aia cere o tigara si pleaca
Old 04-12-07, 16:09   #6
DaniG

Stage 4

din pacate italienii nu fac diferenta dintre romanii kre merg dincolo k sa castige un ban si rromii care se duc la furat,talharit,etc etc
DaniG is offline  
Old 04-12-07, 16:13   #7
EaGle
Banned

Stage 5

Da, este adevarat, dar si italienii nu sunt suferiti de altii Un exemplu din Elvetia: La intrarea intr-o banca era scris "Interzisa intrarea cainilor si a Italienilor" ..stati linistiti ca si italienii un sunt departe de noi, ganditiva la mafie...
EaGle is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -