Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-09-07, 23:18   #1
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Petitie: Stop Torturarii Animalelor!

semneaza petitia!
nu cred ca exista nici cel mai mic motiv pe lumea asta care te-ar indemna sa nu semnezi!
http://www.protv.ro/petitie.php
Bigu is offline  
Old 28-09-07, 09:30   #2
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Petitie: Stop Torturarii Animalelor!

Sunt de acord sa semnez petitia cu o singura conditie: cainii si pisicile comunitari(comunitare) sa dispara de pe strazi. Din cauza lor apar accidente cretine (pentru incepator), iti poti pierde si viata la o adica, ne facem masinile praf si alte abureli.

Daca tot vrem sa rezolvam problemele in un punct de vedere, sa se rezolve si altele. Daca Protectia Animalelor vrea sa faca ceva, cu asta ar trebui sa inceapa.
Mustang is offline  
Old 30-09-07, 19:26   #3
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Mustang,din raspunsul tau se intelege ca daca una dintre multele organizatii (ce din pacate se ocupa mai mult de"combinatiile" lor sub umbrela respectiva) din tara asta,nu poate mobiliza ho..po..tovarasii din primarii in asa fel incat sa rezolve o problema, TU sustii aplicarea torturii(=schingiuire=omor datorat unui cumul de vatamari fizice dure,proces in genere lent) asupra oricarui animal de pe domeniul public,nu? Adica orice b****iu ne-* si frustrat ca il batea ta-su acasa si colegii la scoala cand era mic,sa arate unei biete matze (ce poate mai vana si vreun sobolan prin subsol) cat de miez e el?-sau doar amicilor sai retarzi incerca sa le demonstreze?.......s-au umplut orasele de tot felul de specii mai tata,numa' mieji d-astia....si nu-i bine deloc......
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 30-09-07 at 19:28.
lascarica is offline  
Old 30-09-07, 22:12   #4
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by lascarica View Post
Mustang,din raspunsul tau se intelege ca daca una dintre multele organizatii (ce din pacate se ocupa mai mult de"combinatiile" lor sub umbrela respectiva) din tara asta,nu poate mobiliza ho..po..tovarasii din primarii in asa fel incat sa rezolve o problema, TU sustii aplicarea torturii(=schingiuire=omor datorat unui cumul de vatamari fizice dure,proces in genere lent) asupra oricarui animal de pe domeniul public,nu? Adica orice b****iu ne-* si frustrat ca il batea ta-su acasa si colegii la scoala cand era mic,sa arate unei biete matze (ce poate mai vana si vreun sobolan prin subsol) cat de miez e el?-sau doar amicilor sai retarzi incerca sa le demonstreze?.......s-au umplut orasele de tot felul de specii mai tata,numa' mieji d-astia....si nu-i bine deloc......
Nu la asta ma referisem. (desi ... ce-i drept n-am formulat cum trebuie)
Daca vor sa pedepseasca lumea ce tortureaza animale, care le omoara si alte chestii de genul... o sa intreb ce or sa iti faca organizatiile respective daca omori un caine pe strada ca iti iese in fata la 130 la ora ... tu cu ce ai fi vinovat daca iti sare in fata ? Ca nu ai oprit sa ii oferi primul ajutor, sau ce or sa invoce ?
Ca or sa vrea sa te scoata la raspundere ...
D'asta am zis ... ca trebuiesc luati si tinuti undeva.

Si da ... la faza cu "smardoiala" si mieji d'astia stiu cum e ...
Avem destui "jmecheri d'ajtia" suficienti in trafic, daramite in viata reala.

NU sustin torturarea animalelor.
La asta ma referisem cu Protectia Animalelor ...

Scuze inca o data daca postul meu anterior lasase altceva de inteles.
Mustang is offline  
Old 30-09-07, 22:35   #5
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

tot ce-mi doresc e sa prind un "jmenar" d-asta care chinuie un anima....ma jur ca scot bordura cu fata lui.... dupaia sa ma pedepseasca si sa ma judece cine o vrea dar personal eu nu suport asa ceva!
Bigu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -