Quote:
Originally Posted by lascarica
Mustang,din raspunsul tau se intelege ca daca una dintre multele organizatii (ce din pacate se ocupa mai mult de"combinatiile" lor sub umbrela respectiva) din tara asta,nu poate mobiliza ho..po..tovarasii din primarii in asa fel incat sa rezolve o problema, TU sustii aplicarea torturii(=schingiuire=omor datorat unui cumul de vatamari fizice dure,proces in genere lent) asupra oricarui animal de pe domeniul public,nu? Adica orice b****iu ne-* si frustrat ca il batea ta-su acasa si colegii la scoala cand era mic,sa arate unei biete matze (ce poate mai vana si vreun sobolan prin subsol) cat de miez e el?-sau doar amicilor sai retarzi incerca sa le demonstreze?...  ....s-au umplut orasele de tot felul de specii mai tata,numa' mieji d-astia....si nu-i bine deloc...  ...
|
Nu la asta ma referisem. (desi ... ce-i drept n-am formulat cum trebuie)
Daca vor sa pedepseasca lumea ce tortureaza animale, care le omoara si alte chestii de genul... o sa intreb ce or sa iti faca organizatiile respective daca omori un caine pe strada ca iti iese in fata la 130 la ora ... tu cu ce ai fi vinovat daca iti sare in fata ? Ca nu ai oprit sa ii oferi primul ajutor, sau ce or sa invoce ?
Ca or sa vrea sa te scoata la raspundere ...
D'asta am zis ... ca trebuiesc luati si tinuti undeva.
Si da ... la faza cu "smardoiala" si mieji d'astia stiu cum e ...
Avem destui "jmecheri d'ajtia" suficienti in trafic, daramite in viata reala.
NU sustin torturarea animalelor.
La asta ma referisem cu Protectia Animalelor ...
Scuze inca o data daca postul meu anterior lasase altceva de inteles.