23-08-07, 14:41
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Protectia sociala a persoanelor cu handicap, este la nivel imparatesc in romania :|
..Deci va rog frumos sa nu va mai plangeti de bataia de joc a autoritatilor si de insolentza unora dintre demnitari ! ...Asa cum puteti observa(scuzati calitatea...facuta cu telefonul...),la noi persoanele cu handicap fizic circula in bentley flyng spur (biturbo ~560CP/~200.000euro)...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
23-08-07, 14:50
|
|
 Stage 5
|
Re: Protectia sociala a persoanelor cu handicap, este la nivel imparatesc in romania
Strangea si el bani pentru "operatie" si cand s-a ivit aceasta oportunitate sa-si ia si el o cataracta n-a mai rezistat , a scos alocatia si si-a luat un mijloc de transport . De ce esti si tu rau acum ?  In Romania foarte multi handicapati au astfel de masini
|
|
|
23-08-07, 17:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [Virtual Tuning]
|
Re: Protectia sociala a persoanelor cu handicap, este la nivel imparatesc in romania
ce vrei sa spui, ca cel care era proprietarul masinii avea handicap?
si ce e cu asta,asta e unul singur in timp ce 99 % din persoanele cu handicap din tara asta sunt vai de capul lor
|
|
|
23-08-07, 17:30
|
|
 Stage 5
|
mai degraba cred k e vb de un zmardoi la care nesimtirea e direct proportionala cu avutia
|
|
|
23-08-07, 18:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
dar de unde sti ca e handicapat ala cu bentley ? poate a parcat unu acolo..ca nu a gasit loc...
|
|
|
23-08-07, 20:45
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by peter
dar de unde sti ca e handicapat ala cu bentley ? poate a parcat unu acolo..ca nu a gasit loc... 
|
Cati ani ai peter?!  ...evident ca asta a facut...evident ca multi aproba imbecilitatea nesimtirii dusa la extrem, invers proportionala cu suma banilor ...facuti asa cum stim cu totii...99% din terenurile si cladirile Valoroase din tara,revendicate fals cu ajutorul unor "mici" informatii venite de la cei desemnati de noi (teoretic,...practic de"ei") sa vegheze la corecta restituire a respectivelor bunuri....
|
|
|
23-08-07, 20:50
|
|
 Stage 5
|
ba sa stii k e direct proportionala (cresc banii, creste si nesimtirea) cum am zis eu mai sus
cat despre partea a II-a, speculezi... exista atatea modalitati de imbogatire fara munca (parca auzisem de un personaj care a inceput cu oi, altul vinde butelii, mai e unul zgarcit care e cofetar)
|
23-08-07, 21:07
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Aia macar au tranzactionat ceva, posibil neplatind taxe in cel mai rau caz... Astia la care fac eu referire au F U R A T in cel mai clar mod,inchegand si intretinand,structuri de tip mafiot. Din pacate legea noastra e facuta in asa fel incat sa nu poata fi pedepsiti din cauza latentei justitiei...oricum,ce se fura se trece pe numele rudelor ce apoi vand imediat de 2-3ori,iar legea zice ca in cazul asta ar trebui sa urmeze un lantz de procese...insa din pacate numai UNUL din cei ce ar trebui sa declaseze fiecare cate o procedura,este direct interesat de asta...asa ca...  ...ramane cum o stim..:cu capu' spart pi*ata si plina de rusine...asta era dreptatea...un fenomen abstract,o utopie ce ne incapatzanam a o cauta in marea familie a banului la progresul careia punem toti umarul...progres ce poate constituie de fapt...regres  . Insa la structura asta si modalitatea actuala de control a maselor,se lucreaza de cateva milenii,timp in care a fost adusa aproape de perfectiune...ce poate fi mai multumitor decat o turma care se mana si se mulge singura?!
Scuze pentru divagatie
|
|
|
27-08-07, 19:44
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
poate era prigoana  )
(pentru cei care nu stiu..prigoana are un picior proteza )
sau poate era doar unu care merita un handicap pentru ca a parcat pe spatiu de pers cu handicap..
|
|
|
06-09-07, 19:05
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Ai garantia ca nu venise sau urma sa plece cu acea masina vreo persoana cu probleme? Nu neaparat ca sofer, ci ca pasager.
Sau o persoana cu dizabilitati tre' sa fie neaparat dintr-o familie saraca si nicidecum dintr-una cu bani? nu de alta, da genu asta de probleme nu prea tine seama de situatia financiara!!!
Si da, sunt destui care parcheaza aiurea pe acele locuri.. nejustificat... dar nu tre generalizat.
|
|
|
06-09-07, 20:31
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Da,eu am garantia. Numarul de inmatriculare il stie orice fotograf "de teren"(prieteni de-ai mei,nu eu) care cat de cat e in tema cu profesia pt care e platit, ba chiar orice bucurestean care-i mai in tema cu "lumea buna",poate chiar destui dintre userii de aici(consider de bun-simt sa nu-l fac public...). De ce iti place sa crezi ca nu gandesc inainte de a scrie ceva si postez de dragul postului?! -poate am o varsta ,totusi 
Oricum,multumesc pentru faptul ca ti-ai spus parerea  .O zi buna !
PS: aproppos,eu cred ca semnul respectiv se adreseaza soferilor (nu este marcaj pietonal) cu handicap fizic si nu pasagerilor,pietonilor sau altor categorii de persoane
Last edited by lascarica; 06-09-07 at 22:03.
Reason: PS:
|
|
|
06-09-07, 22:24
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Nu am presupus nimic. Doar am intrebat. Fiindca n-ai fi fost primu' care ar fi facut o gafa de genul asta, adica sa ironizeze cand nu e cazu (si varsta n-ar fi o scuza nici in sus nici in jos).
@ps: iar semnul indica un loc de parcare pentru masini cu sofer sau cu pasageri cu dizabilitati fizice... Mai ales ca majoritatea celor cu probleme de genul acesta oricum nu pot conduce (si se deplaseaza evident mai greu decat unul care o poate face)... si sunt pasageri.
edit: ma refer la locurile din parcari gen mall, supermarketuri... nu la cele de resedinta.
Last edited by RoSonic; 06-09-07 at 22:27.
|
|
|
|
|