Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-08-07, 01:00   #1
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Air Alert

cine a auzit de programu asta si mai ales cine a fkt programul acesta sa imi dea niste detalii....adik a functionat?si daca da cu cat s-a marit detenta

pt cei ce nu stiu air alert este un program mai mult pentru basket care iti mareste detenta(saritura)
Old 28-08-07, 01:04   #2
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: Air Alert

am auzit eu de lume kre a folosit air alert ..... si da ...se castiga cm la detenta ...da nu fabulos genu 30 de cm ... si din cate am auzit de la prieteni e si destul de crunt
ot: joci streetball? pe ce terenuri ?
BULLDOG is offline  
Old 28-08-07, 01:06   #3
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

joc dar nu in cj ca eu sunt din jud cluj nu din cluj naspoca....oricum akm mi-am fkt rost de air alert 3 si vreau sa incep dar e vb de 15sapt de antrenament si daca se castiga 30cm e f bn si atata e mult ca akm reusesc sa ating inelu cu usurinta deci cu 30cm ar fi numa bn
Craxy is offline  
Old 28-08-07, 01:22   #4
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

poi aia zic sa nu te astepti la atat .....10-15 cm ..dak te tii serios ...si pe langa mai bagi si baschet si miscare 30 de cm ii f mult mai ales sai ii castigi in 15 saptamani
BULLDOG is offline  
Old 28-08-07, 10:33   #5
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

mda numa ca e cam mult 4 luni...mai ales ca vine frigur in 2 luni si nu mai am unda sa joc afara
Craxy is offline  
Old 28-08-07, 10:36   #6
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

nu tre afara sali nu sunt?
BULLDOG is offline  
Old 28-08-07, 12:13   #7
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

sali sunt si sunt chiar f bune numai ca mergi odata pe sapt nu in fiecare zi si pretu pt inchiriere e fffffff mare chiar daca suntem multi
Craxy is offline  
Old 28-08-07, 17:27   #8
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Salut ! Am parcurs programul de 14 sapt , a 13-a cu pauza , pentru numai 3 saptamani .
Este foarte dureros , am castigat in 3 sapt 10cm la detenta , dar m-am si antrenat la cos , nu numai cu scaunul :P ( pur si simplu am invatat sa sar eficient ) . Slam nu am reusit sa dau cum trebuie , adica mai nimeream si mingea , dar de multe ori iesea Dupa ce am renuntat la program , am jucat si mai mult si am reusit in final sa dau cum trebuie .
Iti recomand sa il incepi de pe acum , vine scoala si nu o sa mai ai timp mult . Inainte sa te apuci de el , alearga cat poti de mult , in fiecare zi , fa multe <> , iti deprinzi abilitatea de a reactiona imediat , in forta . Cel putin o sapt de alergat si <> . Multa odihna , sa nu faci rabat de la odihna , cea mai mare greseala . In timpul scolii , sa faci antrenamentul seara , te poti odihni cel mai bine . Incearca pe cat posibil sa fie mai mult de 8 ore de somn(sau cel putin atat) , in noptile de antrenament .
Daca nu poti sa il urmezi pana la capat , nu te ingrijora , joaca si mai mult . Slamul este un element spectaculos in bball si streetball , doar ca cei care stiu sa tina cu adevart mingea in mana , sunt adevarati magicienii . Nu toti magicienii zboara . Sa iti gasesti o oglinda , sa driblezi in oglinda , uitandu-te in ochii tai , simte mingea in mana cum trebuie , mananca sanatos , NU FUMA , NU ALCOOL , asta daca fumezi/bei . Sunt doar sfaturi ... poti sa le urmezi sau nu ...

MeHiGH is offline  
Old 28-08-07, 17:46   #9
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu neglija muschii gambelor ... Am avut un prieten care s-a apucat de acest program, dar din cauza unei conditii musculare slabe, a facut intindere.
Mustang is offline  
Old 28-08-07, 18:01   #10
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Vezi ca e un exercitiu , 555: pentru incalzire- faci 3 serii , pe langa incalzirea pe care o faci la scoala : alergi pe loc, joc de glezna , streching , rotari de bazin etc
O serie cuprinde :
- 5 genoflexiuni normale(pauza sa te reasezi pe pozitie , max 5 secunde)
- 5 genoflexiuni : te lasi in jos usor si sari;(pauza sa te reasezi , max 5 secunde);
- 5 cu greutate in spate (de preferat un ghiozdan bine strans de spate , sa nu depaseasca 5 kg in prima sapt , dupa prima sapt , daca simti ca poti mai mult , poti pana la 10 kg ) : te lasi in jos repede ( aproape cazi ) pana cand atingi cu sezutul de calcaie , si pe urma te ridici f f f f f f f f f usor , sa simti greutatea constanta.
ATENTIE : TINE SPATELE DREPT , daca nu poti , fa-o fara greutati , sau renunti la exercitiu . Daca nu tii spatele drept , te pacalesti singur

Multa bafta si vointa !
MeHiGH is offline  
Old 28-08-07, 21:45   #11
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

de fumat nu fumez de baut nu beau....si faza cu driblingu in oglinda ar fi numai optional pt ca la controlu mingii ma descurc destul de bn...vreau sa fk asta pt detenta si sinucideri crd ca o sa le fk pentru agilitate si sprint
Craxy is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -