Salut,
Stiu ca e o cerere mai neobisnuita, mai ales din partea unui user proaspat inscris, dar trebuie sa-mi incerc norocul.
Pt. o filmare ( proiect al studentilor de la film, deci nimic dubios ) este nevoie de o masina accidentata in fata.
Masina ar trebui sa fie relativ noua, sau oricum sa para ca e vorba de o masina care era in stare de functionare si inscrisa, etc la momentul accidentului. Poate sa fie orice marca, orice model.
Filmarile nu vor afecta in nici un fel masina - un actor doar va juca un rol pe langa ea ( sa para ca iese din masina avariata ) .
Daca doreste, proprietarul poate sa stea langa masina pe timpul filmarilor, pt. a se asigura ca totul este ok ( dar repet, masina nu va fi afectata in nici un fel ) .
Totul va dura maxim cateva ore.
Este nevoie de acest lucru pana in weekend ( stiu ca e cam scurt timpul, dar imi incerc si eu sansa).
Ideal un proprietar de asa ceva ar citi topicul, dar daca cumva ati vazut pe strada o astfel de masina ( eventual cu un afis "DE VANZARE" pe ea ca sa poata fi contactat proprietarul telefonic ) postati aici.
Multumesc anticipat.
( daca am incalcat o regula, imi cer scuze, si rog pe moderatori sa tina topicul macar o zi-doua, pt. ca este urgent ).