Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 02-08-07, 21:57   #1
Komissar

Komissar's Avatar

Default Help needed - se cauta o masina accidentata.

Salut,

Stiu ca e o cerere mai neobisnuita, mai ales din partea unui user proaspat inscris, dar trebuie sa-mi incerc norocul.

Pt. o filmare ( proiect al studentilor de la film, deci nimic dubios ) este nevoie de o masina accidentata in fata.
Masina ar trebui sa fie relativ noua, sau oricum sa para ca e vorba de o masina care era in stare de functionare si inscrisa, etc la momentul accidentului. Poate sa fie orice marca, orice model.

Filmarile nu vor afecta in nici un fel masina - un actor doar va juca un rol pe langa ea ( sa para ca iese din masina avariata ) .

Daca doreste, proprietarul poate sa stea langa masina pe timpul filmarilor, pt. a se asigura ca totul este ok ( dar repet, masina nu va fi afectata in nici un fel ) .

Totul va dura maxim cateva ore.

Este nevoie de acest lucru pana in weekend ( stiu ca e cam scurt timpul, dar imi incerc si eu sansa).

Ideal un proprietar de asa ceva ar citi topicul, dar daca cumva ati vazut pe strada o astfel de masina ( eventual cu un afis "DE VANZARE" pe ea ca sa poata fi contactat proprietarul telefonic ) postati aici.

Multumesc anticipat.

( daca am incalcat o regula, imi cer scuze, si rog pe moderatori sa tina topicul macar o zi-doua, pt. ca este urgent ).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	carcrash_freeimages.jpg
Views:	87
Size:	26.6 KB
ID:	316431  
Komissar is offline  
Old 02-08-07, 23:45   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Help needed - se cauta o masina accidentata.

lasa-ti numarul de telefon pentru doritori..
sebaaa is offline  
Old 03-08-07, 10:34   #3
Komissar

Komissar's Avatar

Default Re: Help needed - se cauta o masina accidentata.

Desigur.

074 01 50 824
Komissar is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -