Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-08-07, 14:48   #1
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]
Default Patania mea de aseara cu politia se sectie

Aseara ma indreptam spre calea vacaresti , pe bulevardul Nitu Vasile iar la intersectia cu Emil Racovita am oprit la semafor .

Dinspre Emil Racovita venea un logan de sectie ... la intersectia respectiva se da verde la ambele semafoare de pe stanga si de pe dreapta iar cei de pe mijloc stau si invers .

Plec frumos de la semafor iar loganul pune in functiune girofarul si ma trage pe dreapta dupa care urmeaza un dialog :

Pol : Plt. ..... va rog sa imi prezentati actele
eu : de ce sa va prezint actele ce am facut ?
Pol : dom'le m-am prezentat da ? va rog actele
eu: nu va dau domnule nici un act pentru ca nu mi-ai prezentat motivul pentru care m-ati oprit
Pol : aaaa esti jmecher inafara de amenda ca ai trecut pe rosu mai iti dau si pentru tulburarea ordinii etc etc ca sa iti scot eu tie fiurile din cap
eu: domnule politist , stati asa ca nu e asa sunam frumos la 112 si chemam echipaj de rutiera sa stabileasca ei circumstantele si sa vedem daca aveti dreptate
Pol : hai ca tu vrei sa ne suparam rau ia treci in masina sa mergem la sectie
eu: deja sunam la 112 si chemam echipaj de la rutiera iar el o tinea una si buna sa ii dau actele , dupa care termin de vorbit si ma pun frumos langa a mea masina
Pol : ia hai treci tu la sectie sa te legitimez ma ca vad ca o dai in barci cu mine
eu: nu plec nicaieri pana nu vine echipajul de la rutiera si lor am sa le prezint actele , nu ai tu nici un drept sa pui mana pe mine te rog frumos departeaza-te de mine , la fel cei de la 112 mi-au zis sa raman acolo pana vine echipajul de rutieri

La vre-o 5 minute dupa vine un logan tot de sectie care incearca sa aplaneze "conflictul" si imi spune ca pot pleca linistit acasa
ca nu mai imi da amenda si ca nu mai imi face nimic . Acum eu ii intreb de ce fac ei abuzurile astea la care politistii se suie repede
in masini si pleaca .

Raman cam uimit de ce mi se intampla iar socul abia acum urmeaza ! ... primesc un telefon cu anonim , se prezinta un anumit domn de la capitala
sa ma intrebe unde sunt mai exact ca echipajul de la rutiera ma cauta pe acolo de 15 minute ...

Eu ii explic intamplarea si atunci imi pica fisa ca in echipajul care ma oprit era o femeie in dreapta care sigur a dat prin statie la un alt echipaj
de la sectia lor ca sa ii scoata din *** iar nu m-am prins de regia lor .

Buuun ... ma intreaba domnul de acolo macar numarul de la acel logan si i-am zis ca nu l-am retinut dupa care mi-a zis ca in cazul asta nu mai poate face nimic .

Mai trece aproximativ 1 ora de la incident si cand ajung din nou prin zona big hopa vad echipajul de politie care ma oprise .
Ma dau jos frumos , ma duc calm la masina lor dar in sinea mea eram plin de nervi si le zic in felul urmator :

Daca voi credeti ca inca mai traim in comunism si ca voi faceti ce vrei va inselati iar dumneavoastra doamna ati facut o greseala
chemand echipajul de la sectie la care respectiva doamne se cam balbaie si intervine iarasi militianul respectiv zicandumi :
"dai ba drumu acasa mancamiai ..... " dupa care coboara si vine nervos spre mine ... abia m-am abtinut sa nu-l injur si eu pe loc
dupa care vad ca nu o scot la capat ma sui in masina , sun iarasi la 112 si vad ca loganul pleaca in tromba cu farurile stinse !!!
Ma iau dupa el si aproape de intersectia aparatori ajung in paralel cu ei si ii injur "bagamias ... in copii si in ... " vostri de militiei
infecti opreste ma sa vina echipajul de rutiera . Se face rosu semaforul opresc iar ei trac si se duc spre zona vitan ,trec si eu la verde
ma duc dupa ei si nu i-am mai gasit nicaieri habar nu am unde s'or fi dus .

Am venit acasa plin de nervi si intrigat de patania mea , scarbit de politia din tara asta ...

Luni am sa ma duc sa depun reclamatie la pol. capitalei impotriva lor (B-52-BJO) si sa vedem ce o urma ca eu vreau sa ii dau in judecata .

Cam asa arata intersectia respectiva :
http://xs218.xs.to/xs218/07310/intersectia.jpg
Old 05-08-07, 15:40   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Patania mea de aseara cu politia se sectie

ei chiar au senzatia ca pot face orice, oricum , oricand
nu i-ai retinut numele lu ala? cand s-a prezentat ?
oricum,atata timp cat stii masina , si data / ora..
se uita ei cine era atunci pe ea ..
Old 05-08-07, 15:50   #3
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

da ei pot face ce vor pt ca majoritatea conducatorilor nu stiu f f bine legile ! unu care cunoaste le da repede peste nas ! cu siguranta altu le-ar fi prezentat actele si ar fi primit si amenda sau ce trebuia
Old 05-08-07, 15:58   #4
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

pacat k nu ai filmat sau inregistrat macar felul in care iti vorbea putoiul ala...mare pacat...in cazul asta nu cred k o sa ai prea multe sorti de izbanda pt k nu ai nici un martor...
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------
59AFA is offline  
Old 05-08-07, 16:15   #5
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Asta imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii filmez ... oricum am nr de la masina si luni ma duc sa depun plangere .
TheMendacious is offline  
Old 05-08-07, 16:57   #6
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by TheMendacious View Post
Asta imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ii filmez ... oricum am nr de la masina si luni ma duc sa depun plangere .
mai bine vorbesti mai intai cu un avocat...ca sa vezi daca ai vreo sansa...pt k daca nu ai martor , din cate stiu eu , n'ai ce face...
59AFA is offline  
Old 05-08-07, 16:57   #7
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

da asa ca fapt general... nu trebuie sa-ti dea neaparat un motiv ca sa te legitimeze (adica strict sa-ti ceara un act de identitate). deci legal te puteau duce la sectie pentru identificare, fara ca tu sa fi facut nimic ci doar pentru neprezentarea buletinului.
asa ca daca ai ganduri de facut reclamatie, nu te lega de faptul ca ti-au cerut buletinul...
RoSonic is offline  
Old 05-08-07, 17:12   #8
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

felicitarile mele ptr ce ai facut....nu ai stat sa te calce in picioare....asha le trebuie..ca prea sh-au luat-o in cap....au vazut ca multzi pun botu..shi fac ca ei ... shi acum abuzeaza de totzi. sunt primii sa-tzi dea amenda ..dar satzi dea un sfat sau sa te ajute intr-un fel ...nu frate...te iau totzi la mishto (chiar sa intamplat sa ma ia la mishto cand i-am cerut nishte informatzii). asha ca daca shtiti ca n-atzi afcut nimik shi va opreshte politzia nu va lasatzi calcati in picioare ci actionati exact ca themendacious poate asha se mai potolesc shi ei.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone*****

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone*****
leonard is offline  
Old 05-08-07, 17:21   #9
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by RoSonic View Post
da asa ca fapt general... nu trebuie sa-ti dea neaparat un motiv ca sa te legitimeze (adica strict sa-ti ceara un act de identitate). deci legal te puteau duce la sectie pentru identificare, fara ca tu sa fi facut nimic ci doar pentru neprezentarea buletinului.
asa ca daca ai ganduri de facut reclamatie, nu te lega de faptul ca ti-au cerut buletinul...
Faza e ca cei de la 112 mi-au zis sa astept acolo si sa ma legitimez echipajului de la rutiera care va veni ... iar cel de sectie vroia sa ma duca la sectie . Era ceva normal din moment ce mi-a vorbit urat si pe un ton superior de comunist sa nu vreau sa cooperez cu el ca sa nu mai zic ca ma oprit pentru un motiv fictiv , inventat de ei pt. shpaga
TheMendacious is offline  
Old 05-08-07, 17:37   #10
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

eu am inteles ce ai zis tu... am spus doar ca daca ii reclami, sa nu te concetrezi pe partea cu legitimatul... ca au dreptul sa o faca (chiar fara sa fi facut tu ceva) si daca refuzi sa te duca la sectie pentru a te identifica. Si sa te concentrezi pe atitudinea lor...
RoSonic is offline  
Old 05-08-07, 18:52   #11
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

aia erau de la 15 mai mult ca sigur...au un tupeu fantastic...daca vi se mai intampla si altora luati aminte de la TheMendacious...
SUPAPA_Jr is offline  
Old 06-08-07, 00:58   #12
TheMendacious

Stage 5

TheMendacious's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by SUPAPA_Jr View Post
aia erau de la 15 mai mult ca sigur...au un tupeu fantastic...daca vi se mai intampla si altora luati aminte de la TheMendacious...
exact , asta am si aflat ... erau de la sectia 15 ... ce mizerii de oameni
TheMendacious is offline  
Old 06-08-07, 15:03   #13
florinfty

Stage 5

florinfty's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Salut, cei de la sectie nu au voie sa dea amenzi de circulatie....doar sa anunte un echipaj de la rutiera. Oricum...niste militieni
florinfty is offline  
Old 06-08-07, 23:45   #14
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

si eu am fost implicat intr`un accidend rutier, nu am fost devina si surpriza: am ramas fara permis.
masina mi lovita in stanga in proces scrie in dreapta.
accidentul s`a petrecut in 30 iulie in proces scrie 30 august.
si eu am degand sa dau politia in judecata si le voi cere daune morale DE 1 LEU
nimic mai mult dar sa plateasca leul acela.
1 leu nimic mai mult
bravo asa trebuie nu te lasa calat inpicioare de 8 clase.
am facut scoala degeaba, tot la 8 clase tre sa`i dau explicatii ce si cum.
ca fapt divers, fratemi`o o placat la unchiumio in canada acuma 3 ani in vara.
cand s`o intors si`o vazut cum merg lucrurile in romania a decis sa o intinda de tot.
in curand in 3-4 luni va emigra si o zis ca in viata lui nu se va mai intoarce in romania din cauza celor care o strica.
o zis ca mai degraba merem noi la el decat sa mai vina el vreodata in romania.
unchiumio nu o mai fost din 1996 pana anu trecut cand o zis ca vine ca doreste sa vina dar i`a parut ff rau ca a venit.
anu asta au fost ai mei la el numa sa nu mai vina in romania ca nu o mai poate suporta.
si exemple sunt destule, toate aceastea sunt din cauza oamenilor care conduc tara, militieni etc etc.
pacat ca pleaca lumea din cauza unor idioti.
pacat