Aseara ma indreptam spre calea vacaresti , pe bulevardul Nitu Vasile iar la intersectia cu Emil Racovita am oprit la semafor .
Dinspre Emil Racovita venea un logan de sectie ... la intersectia respectiva se da verde la ambele semafoare de pe stanga si de pe dreapta iar cei de pe mijloc stau si invers .
Plec frumos de la semafor iar loganul pune in functiune girofarul si ma trage pe dreapta dupa care urmeaza un dialog :
Pol : Plt. ..... va rog sa imi prezentati actele
eu : de ce sa va prezint actele ce am facut ?
Pol : dom'le m-am prezentat da ? va rog actele
eu: nu va dau domnule nici un act pentru ca nu mi-ai prezentat motivul pentru care m-ati oprit
Pol : aaaa esti jmecher inafara de amenda ca ai trecut pe rosu mai iti dau si pentru tulburarea ordinii etc etc ca sa iti scot eu tie fiurile din cap
eu: domnule politist , stati asa ca nu e asa sunam frumos la 112 si chemam echipaj de rutiera sa stabileasca ei circumstantele si sa vedem daca aveti dreptate
Pol : hai ca tu vrei sa ne suparam rau ia treci in masina sa mergem la sectie
eu: deja sunam la 112 si chemam echipaj de la rutiera iar el o tinea una si buna sa ii dau actele , dupa care termin de vorbit si ma pun frumos langa a mea masina
Pol : ia hai treci tu la sectie sa te legitimez ma ca vad ca o dai in barci cu mine
eu: nu plec nicaieri pana nu vine echipajul de la rutiera si lor am sa le prezint actele , nu ai tu nici un drept sa pui mana pe mine te rog frumos departeaza-te de mine , la fel cei de la 112 mi-au zis sa raman acolo pana vine echipajul de rutieri
La vre-o 5 minute dupa vine un logan tot de sectie care incearca sa aplaneze "conflictul" si imi spune ca pot pleca linistit acasa
ca nu mai imi da amenda si ca nu mai imi face nimic . Acum eu ii intreb de ce fac ei abuzurile astea la care politistii se suie repede
in masini si pleaca .
Raman cam uimit de ce mi se intampla iar socul abia acum urmeaza ! ... primesc un telefon cu anonim , se prezinta un anumit domn de la capitala
sa ma intrebe unde sunt mai exact ca echipajul de la rutiera ma cauta pe acolo de 15 minute ...
Eu ii explic intamplarea si atunci imi pica fisa ca in echipajul care ma oprit era o femeie in dreapta care sigur a dat prin statie la un alt echipaj
de la sectia lor ca sa ii scoata din *** iar nu m-am prins de regia lor .
Buuun ... ma intreaba domnul de acolo macar numarul de la acel logan si i-am zis ca nu l-am retinut dupa care mi-a zis ca in cazul asta nu mai poate face nimic .
Mai trece aproximativ 1 ora de la incident si cand ajung din nou prin zona big hopa vad echipajul de politie care ma oprise .
Ma dau jos frumos , ma duc calm la masina lor dar in sinea mea eram plin de nervi si le zic in felul urmator :
Daca voi credeti ca inca mai traim in comunism si ca voi faceti ce vrei va inselati iar dumneavoastra doamna ati facut o greseala
chemand echipajul de la sectie la care respectiva doamne se cam balbaie si intervine iarasi militianul respectiv zicandumi :
"dai ba drumu acasa mancamiai ..... " dupa care coboara si vine nervos spre mine ... abia m-am abtinut sa nu-l injur si eu pe loc
dupa care vad ca nu o scot la capat ma sui in masina , sun iarasi la 112 si vad ca loganul pleaca in tromba cu farurile stinse !!!
Ma iau dupa el si aproape de intersectia aparatori ajung in paralel cu ei si ii injur "bagamias ... in copii si in ... " vostri de militiei
infecti opreste ma sa vina echipajul de rutiera . Se face rosu semaforul opresc iar ei trac si se duc spre zona vitan ,trec si eu la verde
ma duc dupa ei si nu i-am mai gasit nicaieri habar nu am unde s'or fi dus .
Am venit acasa plin de nervi si intrigat de patania mea , scarbit de politia din tara asta ...
Luni am sa ma duc sa depun reclamatie la pol. capitalei impotriva lor (B-52-BJO) si sa vedem ce o urma ca eu vreau sa ii dau in judecata .
Cam asa arata intersectia respectiva :
http://xs218.xs.to/xs218/07310/intersectia.jpg