Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply
 
Thread Tools
Old 24-04-19, 15:31   #1
aalbano96

Stage 1
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 10
Default Cum sa cumperi eficient un hibrid?

1. Tine de auto-educatie. Incepe prin a hotara ce fel de hibrid iti doresti. Cantareste bine partile pozitive si pe cele negative inainte de a cumpara.

- Una dintre alegeri este intre un model paralel sau unul de serie. Primul foloseste ambele motoare (electric si termic) in tandem (majoritatea masinilor hibride), al doilea le foloseste pe rand.
- Modelele full hibrid functioneaza doar pe motorul electric. Si aici avem o varianta, cea moderata, in care motorul termic functioneaza tot timpul, iar cel electric intervine la nevoie.
- Modelul plugin poate fi alimentat la aproape orice fel de priza, dar motorul termic nu va incarca bateriile.
Decizia finala iti apartine in totalitate. In functie de buget, de felul tau de a fi, de drumurile pe care ai de gand sa le faci sau de modul in care conduci, suntem siguri ca vei face alegerea potrivita.

Sfat: Nu depasi niciodata bugetul!

2. Verifica reducerile. Exista dealeri care ofera finantare sau reduceri pentru angajatii care vor o masina hibrid. Inainte de a te gandi la altceva, verifica daca statul sau firma pentru care lucrezi are vreo astfel de oferta.

3. Compara cu atentie preturile. Nu vei gasi acelasi pret la toti vanzatorii, chiar daca e vorba despre acelasi model. Incearca sa-ti cumperi masina la cel mai mic pret posibil. De asemenea, nu ezita sa negociezi, poate ajungi la vreo reducere de ultim moment. Poti, in acelasi timp, sa compari preturile intre diverse modele. Daca diferentele tehnologice nu sunt insemnate, alege varianta mai ieftina. Nu in ultimul rand, te sfatuim sa testezi masina. Daca nu-ti place, mai cauta.

Sfaturi: Foloseste computerul de bord sau un GPS pentru a conduce eficient. Incearca sa nu te pierzi in trafic si planifica orice drum din timp.
aalbano96 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -