Tocmai mi-a venit acasa o comunicare de la politia rutiera potrivit careia am "muscat" camerele de pe dn1.Mi se cere sa trimit datele conducatorului.
Bun... Nici o problema teoretic, doar ca... In momentul in care am trecut pe sub camere aveam undeva in jur la 110 (le-am vazut prea tarziu). Mai mult ca sigur ca daca trimit datele, imi vine si un bilitel in care sunt rugat sa imi las permisul la nenea politistul.
Chestiunea e ca masina o am pe numele lui batranul, care e decedat. Ma gandesc ca daca nu trimit datele, imi vine amenda pe numele lui. Care poate fi problema? In comunicare scrie ca sunt pasibil sa primesc 20 puncte penalizare in caz ca nu comunic datele. Oare imi trimit baietii? Am sanse sa imi dispara in timp amenda? Cand am primit plicul, scria pe acesta: def. decedat. Cine a scris oare acest lucru? Cei de la posta, sau cei de la politia rutiera?
In concluzie, ce sa fac? Sa trimit datele mele, sau sa ii las sa imi trimita pe numele lui batranul? Am sanse sa renunte baietii de buna voie?