ghinionist am fost si voi fi ! sper sa am ghinion la bac dar sa am noroc pe alta parte

ce mi-a cazut ? simplu POEZIA exact cen u vroiam..si ca sa fie mai beton nu una a fost , ci doua =))) nu m-am riscat sa trag altu pt ca o poezie o stiam " luceafarul" pe care l-am zis bine ..dar a2a nik doar titlu am zis si un motiv si tema

la primu sub am facut ok... am luat 7 ... desi daca ai pune 2,5 la fiecare poezie ar fi trebuit 7 50 ! in fine asta e ! daca trageam si cadea chira ca ceva naspa veneam cu 5 asta e ..altii noroc altii ghinon n-ai ce face!
impresii de bac: un cacat de ex,profii veniti cum ne-am duce noi la Clubul elevilor sa vedem cum danseaza unii ... o profa de la mine a si iesit,dupa care a venit mi-a pus in burta! iar la primul subiect radeau dar nu inteleg dc ca am zis corect au fost multumite ! va dati seama ca incepi sa te enervezi in fine ...e o nota buna cred desi toti tampitii de la noi au luat si note de 9-10 care habar n-au pe ce lume traiesc! NOROC mult NOROC la ceilalti maine