Quote:
Originally Posted by Bryan
cat despre partea cu "sunt putine poezii"..ia uita-te de la varianta 60-70 in sus pana la 100 sa vezi ca sunt 90% poezii...la fel si in subiectele de oral  proza o stiu aproape toata,mai am poeziile..
|
bai frate nu te mai contrazice ca nici toti nu iau 10 la sport ! sa vedem anul asta cati o sa mai aiba 10 ca au primit sesizari ca au dat prea usor note mari...si mate nush cu cine faci dar daca spui ca de la 60 in sus sunt poezii pana la 100 ...cum draq iti iese tie procentu ca 90% sunt poezii nush dar ma depaseste ! pt a fi 90% tre sa ai 90 poezii din 100

la oral doar ultimele 5 foi sunt poezii ( foi pe care intra si drama si comedia ) nush nu ma mai contrazic cu tine ... ca n-am cu cine asta e clar dar nu te baza pe ce spui ca nu e asa
ps: citeste cu mare atentie ce am zis in postul de mai sus ! am zis clar ca la oral sunt PUTINE POEZII nicidecum la scris

... oricum ai lua-o e mai multa proza...nicidecum 90% =))) si inca ceva..nu generaliza ... ca mai sunt unii care trec cu vedere si te vad prost si iti dau 9 sa scape de tien asa e ..dar nu isneaman ca in toata tara e la fel ce draq ! si iar un atestat e un rahat..eu il aveam acum daca vroiam cu 10 fara sa ma prezint macar ..nu compari atestatul cu bacul ma! orice prost isi poate lua atestat in info sau engleza ..sunt atatea firme care dau