18-03-05, 02:16
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Jurnalul membrilor 4tuning :)
|
|
|
18-03-05, 13:17
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
ultimile 2 zile au fost...
incredibile
spre rusinea mea..
sa zic cum a fost ieri
plecat cu 500 de mii sa fac ceva la c.e.c ptr buletin(pierdut , nu va ganditi la altceva)
iar 500 nu ca ar fi fost atat ci nu avea altii .... tata..
eh .. si .. 3 tigani in fatza mea... PA 500 de mii .. asteptat.. prins unu.. omorat.. buzunarit.. nexam 500...
intors acasa.. .. povestit.. cerut 300 ptr 2 belete la film la mall
mers pana la unirii metrou  pe jos pana la mall... cu un ochi cat ceapa si o buza cat un mar =) intors.. acasa...
asta ca sa nu va zic de acum 2 zile...
palpitant .. nu ? azi...
nervi.. de la 11 la 2 ..
acum.. mai calm .. estos bine..
18-03-05, 13:34
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
da.. cel mai ..
asta e.. se intampla
de acum .. paralizantu , necesar ...  de abia astept sa mai apara..  imi trecuse pata.. pe .. ei ..
now.. i`m back in the GAME !!!!
|
|
|
18-03-05, 13:44
|
|
 Stage 5
Member of: [AfterDark Racing]
|
Frate acu fara suparare ... si fratimiu a avut niste neintelegeri cu tiganii si acu are sprai paralizant dupa el .,.... aproape toti tovarasii meri cand erau singuri au patit-o cu tiganii ... banii sau tel ..... da yo nu am patit-o pana acuma ..... mor cu ei de gat in pm .... nu ma kak pe mine pt. un tel ca si asa nu are ce sa faca cu el (Zapp) da in pm ori esti barbat or femeie ...(fara suparare) dai o bucata ca nu are ce sa iti faca .... iti da si el si iti face ochelari .... atat ...sti ca nu ai lasat capu jos .... frate yo in viata merg dupa o premiza ... cineva daca imi da o palma ... yo ii dau doua .... si cei care ma cunosc stiu ca asa e ..... rupetile capu la jepcarii aia prosti ca altceva nu merita acu nici nebun sa fi ca daca ala a scos cutitu tu sa stai sa te omori cu ei ... dai si fugi .... sti cum e vorba aia ... fuga e rusinoasa da sanatoasa .... cred ca Moxu (Mr. Nice) a apucat sa ma cunoasca prin lic ... mai ales in cls a 9-a cand ne alergau unii din alt liceu .... eram printre singurii care vroiau sa stea sa ne omoram cu ei ....
(Hai ca am scris un roman .... sry daca v-am deranjat cu ceva )
|
|
|
18-03-05, 13:48
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
hmmm
sa ma simt ?
|
|
|
18-03-05, 14:28
|
|
 Stage 5
Member of: [AfterDark Racing]
|
Santos .... nu e vreau sa iti zic ceva cu suparare .... dar te-am vazut si esti mare frate ... mai mare decat mine .... nu ai putut sa le rupi capu ???
Este doar o parerea a mea ..... nu vreau sa te bat la cap doar o simpla parere
|
|
|
18-03-05, 14:42
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Frate.. erau 3..
am asteptat.. si cand am ramas 1-1 .. l-am....
nu m-am riscat la 3.. poate data viitoare.. o sa ma.. pm nush.
btw , cand m-ai vazut ?
|
|
|
18-03-05, 16:07
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [FORD]
|
frate unde-i gasesti tu pe astia...cred k au ceva cu tine si te urmaresc!! ..stiu k esti de la 4tuning (glumesc si eu nu te sup)
sry pt ce ai patit!!
jurnal de zi 18.03:trezit pe la 8 plecat la facultate pt o ora  ,baut un suc cu o gagika ...venit acasa..stat in fata calculatorului   ...(asta e rezumat!! )
scriu azi si pt maine  8-20 munca ; 20---xx bar sau somn depinde cum ma simt!! :P
Jante aliaj R16 model ST
|
|
|
18-03-05, 20:24
|
|
 Stage 5
|
azi diineanta trezit ...mancat...imbracat...si..plecat la fotbal in campionatul scoli.......jucai 4 meciuri...........ma rupsesera romani.........iesi campion cu clasa.......luai o basita de dilpoma ............. ma ologi putin ca deabia mai merg ............ajuns acasa ..............am stat ........mancat .........facut dusi ........plecat la meci faru2 0-2 oliterminal2 ........dupa uitat la meci .........ma intorsei acasa.........si sarbatori .........intrat in casa ........si......*****iam....voua
|
|
|
19-03-05, 10:25
|
|
 Stage 5
Member of: [SEAT]
|
seara am fost la show-ul auto din constitutiei.... m-am plimbat..m-am intalnit cu niste fete...m-am enervat rau de tot am trecut prin fata unui radar cu 120hm/h si cu neonale aprinse ( cred ca radarul era oprit ca detectorul nu am zis nimic) :P
|
19-03-05, 10:27
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
 te-am claxonat dar tu te duceai spre romana noi spre universitate.... las`o mai usor... :P prea o calci :P
|
|
|
19-03-05, 22:58
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Azi rupt de racit. Trezirea, jucarea Gran Turismo 4 pana pe la 10, haleala, cuparat mancare la pisici, iar o serie de GT4, scoate masina de la ACR, fuga la munte (25 km) ajuns acas, iar GT4 pe urma femeia, du0o acas,....... acu mi somn iau pastilelel si dorm!
20-03-05, 00:12
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
EU ieri, trezit pe la 12, tv+mancare pana la 15, dupaia asteptat tovaras sa merem la o tura, o tura mika la service unde mi-au zis aia ca mi-am bulit cutia de viteze, dupaia mers cu a 2-a si a 3-a la p-ta const, oprit de garda, vazut burnout dat de Dutzu si cum a luat amenda de la un gabor bulangiu, dupa mers la un bairam, dupaia mers la kisselef, era doar garda, plekat la romana, oprit de garda IAR ca de ce imi merge doar un far pe pozitie (si abia i-am xplicat ca asa e la motoare) dupaia mers inapoi la bairam, dupaia akasa, si in final SOMN
|
|
|
21-03-05, 08:15
|
|
Stage 1
|
JURNAL -Ultimele 2 saptamani-
M`am indragostit Acuma cat se poate de serios......
Mi`a pus inima pe jar,m renuntzat la toate(alealalte fufe),si`am iesit ZILNIC timp de multe ore numai cu ea...
Baruri,cluburi,pe la ea pe acasa.... i`am luat si`un trandafir( )....
M`au cunoscut parintzii ei(fratesu lucr in Legiunea Straina si acuma e in concediu....are un tata de 4/4)....
o mama foarte de treaba......Ahhhhhhhh I`m love babyy.....I Love It.....
Ank Ank Ank
Ank Ank Asta visez all day..al night.... Ank
Ank Ank Ank .................................................. .................................................. .............................
.......................................
..............................................
..............................................
.................................................. ......
.........................................Liniste nu mai am de cand ai
aparut in viata mea si mi`ai dat primul sarut.
Mi`am dat seama ca tu esti tot ce vreau pt mine
si m`am jurat sa nu mai caut alta iubire.
Nu mai vreau pe altcineva,
stii bine esti viata mea,numai tu
esti inima si sufletul meu!I Luv U!Eu te
doresc si vreau sa fii numai a mea,
si in gandul meu te pastrez mereu,inima ta as vrea sa
o am sa fie a mea si sa`mi spui cuvinte dulci.Iti spun
ca te iubesc si nu vreau sa te mint.Nu stiu ce sa ma fac,
pls nu ma chinui ca voi suferi!...............
..........
|
|
|
|
|