acum,nu crezi ca de la a asculta un sfat, treci la lucruri mai grave?
da-ti una peste gura si suntem chit !
la fel de zmeu ma dadeam si eu pana sa am permis, ca stiu sa conduc si ma credeam mare sofer ..pana cand am fost pus in situatii dificile in care s-a aratat cu adevarat valoarea "soferului" din mine
din nou, si aici ai sa-mi dai dreptate cand vei ajunge la 18 ani , sa te vezi cu permisul in mana, singur la volan ... in situatii dificile ..
nu negativiza totul, eu unul nu iti vreau raul , chiar cu nimic.. stii de ce?
daca iti vroiam raul.. spuneam Du-te frate si ia masini , fara ca proprietarul sa stie (=furt) ..si condu-le pana te saturi (=infractiuni grave)
ca eu ti-am spus ca nu au rost intrebarile..te-a deranjat ca le-am numit intrebari prostesti? sau te-ar fi deranjat ca un politist sa-ti puna catusile pe maini?.. ( sa zicem..m-am referit la un caz extrem)
totusi as merita putin respect din partea unui personaj mai mic ca varsta,ca experienta si ca vechime in acest forum, unde sfaturile se impart in stanga si dreapta... chiar daca mesajul meu a avut o tenta ironica si ..putin putin batjocoritoare nu iti dauneaza acest tratament..care ar trebui sa te "indrepte" fortat catre o analiza a problemei/intrebarii pe care singur ti-ai pus-o ... " Ce patesc daca conduc fara permis.. ce patesc daca iau o masina fara ca proprietarul sa stie ?"
sper ca m-am facut inteles..!
EDIT : ..apropo..as putea sa-ti demonstrez ca sunt cu mult mai destept decat par prin acest mod de comunicare virtual-electronic, dar as da dovada de : lipsa de maturitate ; de prostie.. si ...lipsa de alta activitate mult mai importanta